🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K 17.999,00TL

Cevabınız için teşekkür ederim ancak bu kod da çalışmadı maalesef.

Güncelleme: Bilgisayarda denemiştim ancak kod mobilde geçerliymiş. Kodu kullandım tekrardan çok teşekkür ederim.
Hocam hayırlı olsun

Şimdi bende sipariş verdim. Kurulumu kendimiz yapabiliyor muyuz yoksa yetkili servis mi çağırmamız gerekiyor ?

147 ekranlı modelde va panel kullanılmış hdr dahil maks 200nit e çıkıyormuş evin salonu gün boyu güneş alıyor ekranı görmek zorlaşır mı yoksa 55 inçlik ips panelli modelini mi tercih etmeliyim onun nit değerleri va panelli modele göre 2 kata kadar fazla nit veriyor.

147 ekranlı modelde va panel kullanılmış hdr dahil maks 200nit e çıkıyormuş evin salonu gün boyu güneş alıyor ekranı görmek zorlaşır mı yoksa 55 inçlik ips panelli modelini mi tercih etmeliyim onun nit değerleri va panelli modele göre 2 kata kadar fazla nit veriyor.
55" modeli annemlere aldım. Fiyatına göre görüntü kalitesi, renkler ve açılar güzel. Qled olduğunu hissettiriyor yani.

Parlaklık konusunda da pencere karşısında falan değilse iş görür seviyede.

Aslında TV'de VA daha mantıklı bence ama 200 nits çok düşük.

20-25'e cıkarsak daha iyi bir televizyon alternatifi var mıdır odama 1 adet tv almayı düşünüyorum

55" modeli annemlere aldım. Fiyatına göre görüntü kalitesi, renkler ve açılar güzel. Qled olduğunu hissettiriyor yani.

Parlaklık konusunda da pencere karşısında falan değilse iş görür seviyede.

Aslında TV'de VA daha mantıklı bence ama 200 nits çok düşük.
Va panelli modelde kontrastta ve cof sayısında tokatlıyor kararsız kaldım.

Cofa bakmayın bu fiyatta. 58 inç olanın yorumlarında arıza bahsi daha çok geçiyor.
Hocam 55 inçlik modelde gece film vs izlerken siyahları ne kadar derin verebiliyor cofdan çok bu mesele aklımı kurcalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,112
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri