Yardım Logitech Yurtdışı Ürün Gönderimi

Reaksiyon skoru
31
Merhabalar;
Logitech garanti kapsamında, g pro x superlight 2 dex mouse yolladı yurtdışından bana. UPS vekâlet vermemi istedi. Bunun dışında vergi masrafı gümrük işlemleri filan ne kadar çıkar bilgili insanlar var mı? Ürünün faturası kesilmiş 24.83 Euro gözüküyor.

Merhabalar;
Logitech garanti kapsamında, g pro x superlight 2 dex mouse yolladı yurtdışından bana. UPS vekâlet vermemi istedi. Bunun dışında vergi masrafı gümrük işlemleri filan ne kadar çıkar bilgili insanlar var mı? Ürünün faturası kesilmiş 24.83 Euro gözüküyor.
Mousetan pahalı tutar sıfırını sana yollasalar bile her türlü. Masraf konusunda çok fazla değişken var kimse net fiyat veremez. Aynı ürünü bile senden önce almış olan biri senle aynı fiyata getirmemiş olabilir

30 euro sınırı kaldırılmadan önce bütün vergileri kargo masraflarını satıcı ödüyordu siz sadece kargo şirketinin formunu dolduruyordunuz şuan ne oldu biliyorum belki yazılı birşeyler isteyebilir ups.

2 sene önce g203 mouseum arızalandığı içim logitech e mail atıp yenisini almıştım. Sadece aras kargo birşeyler imzalatıp vermişti cebimden hiç para çıkmamıştı

Mousetan pahalı tutar sıfırını sana yollasalar bile her türlü. Masraf konusunda çok fazla değişken var kimse net fiyat veremez. Aynı ürünü bile senden önce almış olan biri senle aynı fiyata getirmemiş olabilir
4-5 k masraf çıkar mı ya

4-5 k masraf çıkar mı ya
Gümrük müşaviri o rakamlardan kapı açıyor. Belki anlaşıp daha aşağı çekerler ama vergiler sabit o da ne kadar çıkar meçhul. Ürün garantiden geldi desenizdr umurlarında olmaz. Yaşlı memur çoğu internetten bakıp vergi kesiyorlar.

logitech karşılamaz sa çok çıkar bana zamanında nzxt fan göndermişti bedava ona bile vergi ödemiştim ki o zaman bu kadar sıkıntılı değildi şuan 6.7k çıkar sana tahmini

Gümrük müşaviri o rakamlardan kapı açıyor. Belki anlaşıp daha aşağı çekerler ama vergiler sabit o da ne kadar çıkar meçhul. Ürün garantiden geldi desenizdr umurlarında olmaz. Yaşlı memur çoğu internetten bakıp vergi kesiyorlar.
Garanti diyeceğim zaten satın almadım ki ürünü bakalım UPS ile detaylıca görüşeceğim.
logitech karşılamaz sa çok çıkar bana zamanında nzxt fan göndermişti bedava ona bile vergi ödemiştim ki o zaman bu kadar sıkıntılı değildi şuan 6.7k çıkar sana tahmini
Onlarlada iletişim halindeyim detayları yazacağım.

Merhabalar;
Benim mouse bozulmuştu yazılı iletişime geçtim bozuk olduğunu söyledim benden adres istediler ve birkaç gün sonra yeni mouse geldi, ne kargo firması nede başka her hangi biri benden bir ücret istemedi

Benim mouse bozulmuştu yazılı iletişime geçtim bozuk olduğunu söyledim benden adres istediler ve birkaç gün sonra yeni mouse geldi, ne kargo firması nede başka her hangi biri benden bir ücret istemedi
Bu durum yeni gümrük yasası çıkmadan önce mi yaşandı?

Türkiye içinden göndermiş olma ihtimalleri? Öyleyse arkadaş içinde iyi olur.

UPS ile konuştum gümrük işlemleri masrafının tamamı gönderici ödemeli şeklinde giriş yapılmış. Benden çıkacak tek şey UPS'e gümrük işlemlerinin yapılması için verilecek vekalet parasıymış. Yarın vekalet işlemleri tamamlandıktan sonraki süreci de yazacağım ki böyle sorusu olan arkadaşlar konuyu görüp sonucu merak etmesinler :D

Türkiye içinden göndermiş olma ihtimalleri? Öyleyse arkadaş içinde iyi olur.
İnan hiçbir fikrim yok. Ben yabancı müşteri temsilcisi ile görüştüm ve hatırladığım kadarıyla ürün yurtdışından gelmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durum yeni gümrük yasası çıkmadan önce mi yaşandı?
1 yıldan fazla geçti aradan yasadan önce diyebiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,687
Üyeler
189,903
Son üye
niğdelması
Geri