Goodbye dpı ile nasıl discorda girebilirim(superonlıne)

Reaksiyon skoru
18
goodbye dpı ile discorda kendi pcmden giremiyorum fakat aynı internet ile başka pcde discorda girebiliyorum nasıl çözebilirim bu sorunu?

Hocam yeni dpi var SplitWire mi yanlis hatirlamiyosam goodbye dpi da var icinde ordan seneyebilirisn

Hcoam bosver baska seylere tehlikeli olma ihtimalk cok goodbyedpida dnsredirin asagisinda alternstifler var dosyada teker teker dene illaki birisinde calisior supeeonlineda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yeni dpi var SplitWire mi yanlis hatirlamiyosam goodbye dpi da var icinde ordan seneyebilirisn
Ha hocam splitworeda cagri hocaninmis guvenli onuda deneyebilirsin ama sanirm sadece dc icin

Hcoam bosver baska seylere tehlikeli olma ihtimalk cok goodbyedpida dnsredirin asagisinda alternstifler var dosyada teker teker dene illaki birisinde calisior supeeonlineda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha hocam splitworeda cagri hocaninmis guvenli onuda deneyebilirsin ama sanirm sadece dc icin
aynen o yuzden dedim

bu dpi belasının allah belasını versin Turknette sadece google dns yazıp sıkıntısız 3 sene internet kullandım ttnet e geçtim girdiğimden beri hergün farklı sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,321
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri