dertlerineymiş
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Aİle arabası olacak biraz modeli yüksek , mümkün olduğunca az yakacak , 0 veya 2. el araç bakıyoruz 2. el. Neler alınabilir marka/model. Bütçe 1.4-1.6 milyon lira.
Geniş bir araba istiyorsan 1.5d citroen c5 aircrossAİle arabası olacak biraz modeli yüksek , mümkün olduğunca az yakacak , 0 veya 2. el araç bakıyoruz 2. el. Neler alınabilir marka/model. Bütçe 1.4-1.6 milyon lira.
o paralara temiz güzel bulamayacak ve maalesef ki adblue var dizellerinde o paralara da bulduğu araç yine yoksa 80 bin 90 bin km de ağır bakımı gelmiş araç olacakGeniş bir araba istiyorsan 1.5d citroen c5 aircross
süberb de ilanda kaputtan yemeyen yada 200 bin aşağısı yok bence D segment istiyorsa opel insignia 1.6 CdTI alabilirMegane4 D segment istiyorsan superb
Talismanda olabiliro paralara temiz güzel bulamayacak ve maalesef ki adblue var dizellerinde o paralara da bulduğu araç yine yoksa 80 bin 90 bin km de ağır bakımı gelmiş araç olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
süberb de ilanda kaputtan yemeyen yada 200 bin aşağısı yok bence D segment istiyorsa opel insignia 1.6 CdTI alabilir
Ben olsam direkt insignia alırdim fakat insanlar yanaşmıyor hiço paralara temiz güzel bulamayacak ve maalesef ki adblue var dizellerinde o paralara da bulduğu araç yine yoksa 80 bin 90 bin km de ağır bakımı gelmiş araç olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
süberb de ilanda kaputtan yemeyen yada 200 bin aşağısı yok bence D segment istiyorsa opel insignia 1.6 CdTI alabilir
Elektronik arızası çokfazlaBen olsam direkt insignia alırdim fakat insanlar yanaşmıyor hiç