🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

Bende bu monitörden var ama dp kablo ile kullanınca oyunlarda anlık ekran gidip geliyor. Çok hızlı oluyor. Yeni dp kablo aldım 4-5 gün sorun olmadı sonra tekrar yapmaya başladı. G-sync açtım 2 gündür sorum yok şimdilik. Diğer olay ise, videoda göründüğü üzere siyah arka planda youtubea girdiğimde daha belirgin olan ışık titremeleri var. Normal mi değil mi anlamadım.
https://imgur.com/a/PCaD6SY

Bende bu monitörden var ama dp kablo ile kullanınca oyunlarda anlık ekran gidip geliyor. Çok hızlı oluyor. Yeni dp kablo aldım 4-5 gün sorun olmadı sonra tekrar yapmaya başladı. G-sync açtım 2 gündür sorum yok şimdilik. Diğer olay ise, videoda göründüğü üzere siyah arka planda youtubea girdiğimde daha belirgin olan ışık titremeleri var. Normal mi değil mi anlamadım.
Sizdeki 2025 yılının başlarında piyasaya sürülen 180 Hz olanını 2026 yılı sonrası mı öncesi mi aldınız

Bu videodaki sorunu shorts izlerken yaşıyorsunuz değil mi?

Ağustos 2025'te almıştım ben. Benimkinde 210hz varmı yokmu?

Videolarda yaşıyorum ama shortsta hiç dikkat etmedim. Videolarda video çerçevesinin kenarlarında ışık titremeleri oluyor
Sadece youtube da oluyorsa youtube kaynaklıdır. Kendimde qd oled monitör, woled tv, IPS vs denedim bu sorun var. Monitörden kaynaklı olursa sadece youtube da değil tüm içeriklerde yapar zaten. Ayrıca sinematik ışıklandırma ayarını kapatın

8644.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OSD menüsünde oc seçeneği varsa 210hz oluyordur. Yoksa olmuyordur.

Son düzenleme:
Asıl soru KTC M27T6 yı nasıl getirebiliriz. 14 15K dan satılabilir ve çok satar ama firma bir türlü getirmedi.

Asıl soru KTC M27T6 yı nasıl getirebiliriz. 14 15K dan satılabilir ve çok satar ama firma bir türlü getirmedi.
Ktc ve koorui nin mini led monitörleri var gelse iyi olurda gelmiyor. Düzgün IPS-VA monitörleri bile gelmiyor. Tek getirdikleri girişin girişi seviye çöp modeller. Hkc de gelse cok iyi olur.

Ktc ve koorui nin mini led monitörleri var gelse iyi olurda gelmiyor. Düzgün IPS-VA monitörleri bile gelmiyor. Tek getirdikleri girişin girişi seviye çöp modeller. Hkc de gelse cok iyi olur.
Sebebi belli ucuz ürünü daha yüksek kar ve stokla satıyorlar. Ucuz üründen ayda 100 tane satıyor 5000 dolar kazanıyor miniled getirse 30 tane satar 3000 dolar kazanır.

Bu videodaki sorunu shorts izlerken yaşıyorsunuz değil mi?
lg ultragear monitörüm var bence sadece yt de yapıyor bunu bendede oluyor dikkaat ediyorum arda sadece yt de olduğunu fark ettim

bu moniitoru aldım lakin hdmi 2.1 yokmuş yani ps5'teki VRR özelliği kullanılmıyormuş. asıl amacım konsolda kullanmak olduğundan sonradan içime sinmedi. iade etmeli miyim, önemli bir özellik mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,561
Üyeler
190,058
Son üye
sadrazampower
Geri