500 TL'ye puff alınır mı?

Arkadaşlar arkadaşımın vozol rave 40 bimi 600 tl ye 0 satacsğını söylüyor sizce gerçrkmidir oda arkından alıyomirmuş
Forumda bu tarz konu konuşmak yasakmı bilmemekle, 500 tl ye puff çakma olma ihtimali çok yüksek şu zaman için yurtdışından çok daha ucuza getiriyorlar onlar fakat piyasası 1000 tl üstüne çıkmış durumdadır.

en kral puff olsa da puff içmeyin

Meyve suyu için, duman yapan ürünlerden uzak olun.
Kim üretiyor kendisi içmiyor.
Bir ara marmelad şeker üreten yerde çalışmıştım.
Ondan sonra o ürünleri yememeye karar vermiştim. :D
Şurupu Kovada satıyorlar Ne İdüğü belirsiz Şeker şurupuyla felan pişirip kalıplara döküyorduk.
Neyse

Meyve suyu için, duman yapan ürünlerden uzak olun.
Kim üretiyor kendisi içmiyor.
Bir ara marmelad şeker üreten yerde çalışmıştım.
Ondan sonra o ürünleri yememeye karar vermiştim. :D
Şurupu Kovada satıyorlar Ne İdüğü belirsiz Şeker şurupuyla felan pişirip kalıplara döküyorduk.
Neyse

Salça fabrikasında çalıştım 2 sezon o zamandan beri iğrene iğrene salça yiyorum. Güvendiğiniz markanın haricinde almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O puf çakma ya da doldurmadır alma uzak dur.

Forumda bu tarz konu konuşmak yasakmı bilmemekle, 500 tl ye puff çakma olma ihtimali çok yüksek şu zaman için yurtdışından çok daha ucuza getiriyorlar onlar fakat piyasası 1000 tl üstüne çıkmış durumdadır.
Doldurumlu değil kutulu vercek ve çakma olunca tam ne oluyor

Ciğer nakli olmuyor haberin olsun

500 liraya yeni bir ciğer alabilir misin hocam?

Kullanmanı asla önermiyorum bir sefer su topladı mı hep su toplamaya başlar ciğerine boru bağlarlar hastanelik olursun ömür boyu delikle gezersin

Doldurumlu değil kutulu vercek ve çakma olunca tam ne oluyor
Çakma olması demek elinde patlayabilir ( Bozulmak anlamında değil patlar yani) veya az duman gelir, çektiğin duman nasıl bir duman bilemezsin gibi gibi sıralanabilir boş ver alma yani.

Arkadaşlar arkadaşımın vozol rave 40 bimi 600 tl ye 0 satacsğını söylüyor sizce gerçrkmidir oda arkından alıyomirmuş
Olm gençliğinizi s2m sonic şeylerle yakmayın saçma sapan şeylerle alıyosan bari kaliteli düzgün bişey al
Bu arada puff normal sigaradan bile daha tehlikeli ciğerlerini söndürür hayatını yakar demedi deme iyisini alırsan sadece birazcık gecikebilir ama 1 yıl geç olmasının ne kadar bi artısı olur bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,203
Üyeler
189,990
Son üye
sismonastik
Geri