EvetYeni Mi Aldın?
Anladım EywEvet, USB PD desteklediği için cihazlarınızla uyumlu.
Anladım Kankam Destekliyormuş Sordum Ai'a
hocam bende honor 200 var bu honor cihazlar bazen kabloları pek okumuyor da arkadaşımda vardı baseus crystal serisi denedim okuyor diye hatırlıyordum ondan denemek istedimHangi marka ve model cihaz için kullanacaksınız?
Ben de tam da uyumlu kablo önermek için sordum. Kablonun ucunda Huawei ve Honor'un hızlı şarj protokolüne uygun bir çip olması gerekiyor. Baseus Silky 100W kablonun Honor ile uyumlu olduğunu Baseus'un resmi Vietnam sayfasından öğrendim.hocam bende honor 200 var bu honor cihazlar bazen kabloları pek okumuyor da arkadaşımda vardı baseus crystal serisi denedim okuyor diye hatırlıyordum ondan denemek istedim
60W kablo yeterliyse:1 metre biraz kısa geldi.
realme 8 için alınır mı hocam?Ben de tam da uyumlu kablo önermek için sordum. Kablonun ucunda Huawei ve Honor'un hızlı şarj protokolüne uygun bir çip olması gerekiyor. Baseus Silky 100W kablonun Honor ile uyumlu olduğunu Baseus'un resmi Vietnam sayfasından öğrendim.
Bilginin Kaynağı:
Cáp Sạc Nhanh Baseus Silky Series USB to Type-C 100W (480Mbps)
Cáp Sạc Nhanh Baseus Silky Series USB to Type-C 100W giúp bạn nạp lại năng lượng cho các thiết bị sử dụng cổng Type-C như điện thoại di động, máy tính bảng, laptop và các thiết bị khác. Với công suất lên đến 100W (20V/5A), bạn có thể sạc nhanh và hiệu quả.baseus.vn
Fiyatı 170 TL. Stokta 2 tane kalmış. Hızlı tükenebilir.
Baseus Silky Type-C Şrj Kbl 100W 1m -Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus Silky Type-C Şrj Kbl 100W 1m -Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Alınmaz. Realme telefonların kendine özgü Dart Charge adında şarj protokolü var. Realme 8 standart USB PD kablolar ile en fazla 18W gücünde şarj olur.realme 8 için alınır mı hocam?
hocam çok da gerek yok diye almadım. arkadaşa konudaki kabloyu attım ama önce bi modelini sordum size sormak için iyi ki sormuşum. nasıl iş bu arkadaşAlınmaz. Realme telefonların kendine özgü Dart Charge adında şarj protokolü var. Realme 8 standart USB PD kablolar ile en fazla 18W gücünde şarj olur.
Bu arada size de uyumlu kablo bulamadık gitti.
Trendyol'dan Xiaomi 33W şarj aletini indirim bitmeden alabildiniz mi?
Xiaomi uyumlu kablo mevzusunu halledebildiniz mi?hocam çok da gerek yok diye almadım. arkadaşa konudaki kabloyu attım ama önce bi modelini sordum size sormak için iyi ki sormuşum. nasıl iş bu arkadaş![]()