Bütçe ve kasa nedir?i5 10600 için hava soğutucusu önerisi
çok büyük olmasın şuan 70 80 derece görüyor fps dalgalanıyor onu düzeltsin yeter
Hocam bu Aşşırı fazla ve abartı olmuş 7 9800x3d soğutluyor bunla
Ama böylede olmaz bütçe yazmiyorlar en sonunda akakcede en iyisini bulup atıyoruz lütfen dikkat edelim bütçe meselesineBütçe ve kasa nedir?
Tepki yorumu olduğunu anladım kankam zatenAma böylede olmaz bütçe yazmiyorlar en sonunda akakcede en iyisini bulup atıyoruz lütfen dikkat edelim bütçe meselesine
Hocam bütçe vermedi bende bunu onerdim bütçe verseydi konu sahibi ben ona göre güzel bir soğutucu söylerdimHocam bu Aşşırı fazla ve abartı olmuş 7 9800x3d soğutluyor bunla
Yani hocam aslında ne olursa olsun çok iyi bir soğutucu almak geleceğe yatırım kısmen sonuçta elbet yükseltme yapacaksınHocam bütçe vermedi bende bunu onerdim bütçe verseydi konu sahibi ben ona göre güzel bir soğutucu söylerdim
hocam 1k-2k sizin önerilerinize göre değişkenlik gösterebilir kasa xigmatek istanbul 4x120mm böyle bir şey olması lazım çok bilmiyorum bütçe söylemeyi unuttuğum için özür diliyorum hepinizdenBütçe ve kasa nedir?
Türkçe karşılık gelir mi bir şey anlayamadım daMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani hocam aslında ne olursa olsun çok iyi bir soğutucu almak geleceğe yatırım kısmen sonuçta elbet yükseltme yapacaksın
Sıkıntı yok hocam bunu alinhocam 1k-2k sizin önerilerinize göre değişkenlik gösterebilir kasa xigmatek istanbul 4x120mm böyle bir şey olması lazım çok bilmiyorum bütçe söylemeyi unuttuğum için özür diliyorum hepinizden![]()
kasanın modeline göre soğutucu desteği vardır. Ama şunlar iş görür bütçene göre seç.hocam 1k-2k sizin önerilerinize göre değişkenlik gösterebilir kasa xigmatek istanbul 4x120mm böyle bir şey olması lazım çok bilmiyorum bütçe söylemeyi unuttuğum için özür diliyorum hepinizden![]()
Alttaki seçenekde güzel butceyede uygun alinabilirkasanın modeline göre soğutucu desteği vardır. Ama şunlar iş görür bütçene göre seç.
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr