hala öyle mi? linki mevcut muPulse 16gb 18.5 a geliyordu 1250 kupon ile. 3-4 gün oldu alalı
Rica ederim hocam. Özellikle Parafly kullananlar için çok mantıklı ama Vatan puanı süreli. Nisan'da siliniyor galiba. O güne kadar kullanmak lazım. Paraf puan kullanırken sanal kart kullanmayın. Puanı gösteriyor ancak hata veriyor. Asıl karttan puan ile ödeme yapın. Bilginiz olsun.Anladım hocam 2. 50k harcama sonrası 10k puan veriyor. Bende 15 alıp puanı nakite çekmeyi düşündüm. Bilgi için teşekkürler
sapphire 9 taksit hocam amazonda.bu alınır mı beyler bu fiyata?XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam telefonla sipariş hattını bi arayın mağaza stoklarına bakarak sipariş verebiliyorsunuz. mağazalarda kalmış olabilir. daha önce ben 2-3 kez bu şekilde ürün aldım.
Evet ben de bu şekilde 1900 TL'ye Barracuda X almıştım. Arayarak şansınızı deneyebilirsiniz ancak şu anda mesai dışı olabilir.hocam telefonla sipariş hattını bi arayın mağaza stoklarına bakarak sipariş verebiliyorsunuz. mağazalarda kalmış olabilir. daha önce ben 2-3 kez bu şekilde ürün aldım.
Amazondan kupon takip etmeniz gerekir. Bazı kartlara 9 taksit de yapıyorhala öyle mi? linki mevcut mu
stok durumuna göre iptal veya kargo olur. bende onaylandı yazıyorsipariş onayda bekliyor da kaldı bakalım ne olacak