❌İndirim Bitti! ZOTAC RTX 4070 TWIN EDGE OC 20.736TL Vatan

Techpowerup abartmış deyip attığın videoya bak :kekw:

Şu ucube testing games kafasındaki yalan dolan youtube kanallarını refeans almamayı bir türlü öğrenemediniz. Bu kanalların %90 ı fake kanallar, o kartların hiç biri ellerinde yok olanları da hangi şartlar da hangi koşullarda test ettikleri belli değil.

Diğer yandan techpowerup ise sektörün önde gelen güvenilir kaynaklarından biri, bak dikkat edersen kanal falan demiyorum direkt kaynak diyorum çünkü bu adamlar donanım dünyasının vakkosu.

Şunu açıklamak bile komedi ama neyse...
Aynen kanzi her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz zaten :ROFLMAO::ROFLMAO: . Al şu videoya bak çoğu oyunda 9060xt 16gb 4070'i geçiyor, şimdi yine dersin sen bu test sonuçları yalan diye xd her şeyden önce saygılı bir insan olmaya çalış biraz...

Aynen kanzi her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz zaten :ROFLMAO::ROFLMAO: . Al şu videoya bak çoğu oyunda 9060xt 16gb 4070'i geçiyor, şimdi yine dersin sen bu test sonuçları yalan diye xd her şeyden önce saygılı bir insan olmaya çalış biraz...
ahsjdhadkjlas

9600 XT, RTX 4070'nin yanına bile yaklaşamaz.

müthiş fiyat ihtiyacı olanlara çok güzel fırsat

Saygı duyarım tabii ki de ama abartı bir yorum olduğunu düşünüyorum, iyi forumlar dilerim hocam.
düşüncenin bir önemi yok doğru tektir.

Ekran görüntüsü 2026-03-13 004340.webp

düşüncenin bir önemi yok doğru tektir.

Alıntıyı görüntüle
Anlaşılacağı üzere yine burada %11 performans farkı var. Ben başta Techpowerup %21 verisini abartılı bulduğumu söylemiştim. Haklı olduğum neticede bu teste de ortaya çıkıyor. Sizin düşüncenizde abartı geliyor hala bana sanki arada %30 fark varmış gibi kıyaslanamaz yazmışınız neyse herkesin kendi düşüncesi bana kalırsa...

Ahahahahhaha

Senin dünkü çocuk olduğun şu attığın videodan bile belli. Ben sana techpowerup diyorum sen bana kalkmış pchocası atıyorsun. Birisi barcelona, diğeri konya şekerspor. Bir de ''her şeyi siz biliyorsunuz'' diye gülmüş, harbiden allah akıl fikir versin. Ortalık sizin gibi 1-2 yıl önce donanımlarla tanışmış insanlarla dolu.

Hardware unboxed incelemesi.

Opera Anlık görüntü_2026-03-13_004541_www.youtube.com.webp

RT devreye girince fark %30-35.

Opera Anlık görüntü_2026-03-13_005037_www.youtube.com.webp

Geldi tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,266
Üyeler
190,001