Sepette çıkan kuponu aktif ediniz.
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi monitör.
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi monitör.
27 inch 1080p monitör alınmaz be hocam ekrandaki pikseleri sayarsın 27inchdehttps://app.hb.biz/XNuXdoO6oHvc daha mantıklı gibi
idaretenlik değil direkt güzel işlev görür1080 oyun oynamak için idaretenlik alınır mı hocam?
Alabilirsin.1080 oyun oynamak için idaretenlik alınır mı hocam?
İdaretenlik değil kullanmak için alabilirsin1080 oyun oynamak için idaretenlik alınır mı hocam?
O nasıl oluyor kanka ben anlamadım evet pikseller büyük olabilir ama sayılacak kadar göze battığını sanmıyorum ki yıllarca 27 inch msi ekran kullandım onun için 30 cm mesafeden bakmak lazım bence jndfnjdfd27 inch 1080p monitör alınmaz be hocam ekrandaki pikseleri sayarsın 27inchde
Daha once 23-25 inc 1080 p monitor kullananlar icin rahatsiz edici bi goruntu cikarabiliroyr 27 inc lik 1080 p lik monitorlerO nasıl oluyor kanka ben anlamadım evet pikseller büyük olabilir ama sayılacak kadar göze battığını sanmıyorum ki yıllarca 27 inch msi ekran kullandım onun için 30 cm mesafeden bakmak lazım bence jndfnjdfd
O nasıl oluyor kanka ben anlamadım evet pikseller büyük olabilir ama sayılacak kadar göze battığını sanmıyorum ki yıllarca 27 inch msi ekran kullandım