Bu tuşlu telefon alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
757
SELAMÜN ALEYKÜM
Kendim evde ve dışarıda aşırı çok fazla telefona bakıyorum bu ekran süremi azaltmak için kendime tuşlu telefon almayı düşünüyorum onuda temel ihtiyaçlarım için kullanmayı düşünüyorum ve bu sayede hafta sonları pc oynayınca daha fazla zevk alabilirim ve hayatımı düzene sokup kendime vakit ayırabilirim işte bu yüzden bu linkdeki telefon alınır mı? patlama vs. Yapmaz değilmi bataryası filan.

kendi iradene söz geçiremiyorsan tuşlu telefon napacak, yilan oyununda rekor denemesi yaparsın bu kafayla.
Yok hocam şuankini evde dolabıma koycam staja giderken dışarı çıkarkende tuşluyu alcam yanıma kendimi zorlicam işte mecbur olarak tuşluyu kullanınca belki alışırım.

Konu güncel

Çin malı. Orijinal Sony Ericsson veya Nokia gibi asla olamaz. Telefonu yanına almadan çık dışarı. Sinir bozucu Çin malları ile uğraşmak zorunda kalmazsın.

Bulabildin mi hocam düzgün bir şey? bende yaşlı anneye bakıyorum tuşlu bir telefon. Sağda solda olan telefonların yorumları çok kötü, satıcılar desen sorunlu, 2026 senesinde düzgün bir tuşlu telefon bulamamak çok enteresan gerçekten.
Ayın başında almayı düşünüyorum attığım linkdekini hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin malı. Orijinal Sony Ericsson veya Nokia gibi asla olamaz. Telefonu yanına almadan çık dışarı. Sinir bozucu Çin malları ile uğraşmak zorunda kalmazsın.
İlla yanımda telefon olması lazım hocam alo demek için.attığım linkdeki kötümüdür.

İlla yanımda telefon olması lazım hocam alo demek için.attığım linkdeki kötümüdür.

Gözüme şunu kestirdim : Alcatel -TCL 1041. yorumları fena dğl, piyasada daha ucuza satan yerler var ama max 1 yıldır açık olan dükkanlar, pek güvenilir değil gibi. mediamarkt ve vatan da 2800tl satıyor, yani şu dandik aletlere bu kadar para vermekte acı verici gerçekten. 4g varmış telefonda yaşlılar rahat kullanıyor vs yazmışlar bakalım.

Gözüme şunu kestirdim : Alcatel -TCL 1041. yorumları fena dğl, piyasada daha ucuza satan yerler var ama max 1 yıldır açık olan dükkanlar, pek güvenilir değil gibi. mediamarkt ve vatan da 2800tl satıyor, yani şu dandik aletlere bu kadar para vermekte acı verici gerçekten. 4g varmış telefonda yaşlılar rahat kullanıyor vs yazmışlar bakalım.
Aynen katılıyorum hocam alo dicek telefon bile 3k vermek insanın canını sıkıyor gerçekten.

hem android hem tuşu olan Qin F22 telefonunu araştırmanı tavsiye ederim. Ben 4.000 Tl ye sahibinden ikinci el olarak almıştım, şuan fiyatlar biraz artmış.

format_webp.webp

Telefondan çok memnunum. hem banka uygulamalarını, whatsapp vs. yüklüyorsun, hem de ekranı küçük olduğu için sosyal medya vs. uğraşasın gelmiyor ilgini çekmiyor büyük ekran gibi. Eğer ağır telefon bağımlısıysan yine de işine yaramayabilir.

hem android hem tuşu olan Qin F22 telefonunu araştırmanı tavsiye ederim. Ben 4.000 Tl ye sahibinden ikinci el olarak almıştım, şuan fiyatlar biraz artmış.

Alıntıyı görüntüle

Telefondan çok memnunum. hem banka uygulamalarını, whatsapp vs. yüklüyorsun, hem de ekranı küçük olduğu için sosyal medya vs. uğraşasın gelmiyor ilgini çekmiyor büyük ekran gibi. Eğer ağır telefon bağımlısıysan yine de işine yaramayabilir.
Hocam tavsiye için çok teşekkür ederim fakat ben konple ekrandan bağımsız olmak istiyorum whatsap vs. De olmasın sadece birisiyle konuşsam yeter.bi denicem kendimi belkide alınabilirsem çok iyi olur.🙂

SELAMÜN ALEYKÜM
Kendim evde ve dışarıda aşırı çok fazla telefona bakıyorum bu ekran süremi azaltmak için kendime tuşlu telefon almayı düşünüyorum onuda temel ihtiyaçlarım için kullanmayı düşünüyorum ve bu sayede hafta sonları pc oynayınca daha fazla zevk alabilirim ve hayatımı düzene sokup kendime vakit ayırabilirim işte bu yüzden bu linkdeki telefon alınır mı? patlama vs. Yapmaz değilmi bataryası filan.

ikinci el telefonculardan böyle ldc ekranlı değilde varya çok daha kötü olanlardan onlardan al 300 lira falan oluyorlar bukdr verme tuşluya

babacanlar anlatmaya çalıştıüım şey bu işte çevremdeki herkese gt serisi ekran kartları varken cs 1.6 metin2 oynarken mutlu değilmiydik niye teknoloji bukdr gelişti iphone 5s varkende birisiyle foto çekindiğiindzde kimin ne olduğu gayet net şekilde anlaşılmıyor muydu ülkecek kapitalizme çekildik tuşlu telefonlar varken instagram vs yokken arama yapıp istediğiniz kişiyle görüşüp iletişim kuramıyor muyduk yada eskiden mutsuz muyduk aç mıydık

Aynı markanın başka modeli var. 4.5 yıldız puan görünce hemen aldım. Bazen SIM kartını algılamıyor. Aramalar ulaşmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,388
Üyeler
190,024
Son üye
orhann1
Geri