🔥İndirim COLORFUL CVN X870 ARK FROZEN WIFI V14 DDR5 8200MHz ATX Gaming Anakart 9,999TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,686
ANAKART GÜZEL DİP FİYATI VAR NEDEN KİMSE İNDİRİM KONUSU AÇMAMIŞ.
Güzel anakart yalnız şunu söyleyeyim, bu anakart biraz fazla ram seçiyor bu 1. Bir de 6-7ay kullandıktan sonra kendi kendine ram ışığında kalmıştı hiçbir şekilde açılmadı ne yaparsam yapayim. Garantiye gönderdim değiştirdiler direkt elden çıkardım kapalı kutu olarak. Kullanmış biri olarak tecrübelerimi aktarayım bu konuda, fiyatı güzel gayet.

Anakart benimde gözüme carptı fakat Colorful Battle-AX B650M White WiFi V14 modelini kullanıyorum gecmek mantıklı olur mu olmaz mı bilemedim?

Güzel anakart yalnız şunu söyleyeyim, bu anakart biraz fazla ram seçiyor bu 1. Bir de 6-7ay kullandıktan sonra kendi kendine ram ışığında kalmıştı hiçbir şekilde açılmadı ne yaparsam yapayim. Garantiye gönderdim değiştirdiler direkt elden çıkardım kapalı kutu olarak. Kullanmış biri olarak tecrübelerimi aktarayım bu konuda, fiyatı güzel gayet.
Benzerini msi da yaşadım garanti sorun yok diyip geri gönderdi 🤪

ne kadar elden çıkardın merak ettim :D

ANAKART GÜZEL DİP FİYATI VAR NEDEN KİMSE İNDİRİM KONUSU AÇMAMIŞ.
İyi bir anakarttır. 9950x3D VEYA 7950X3D işlemci destekler. Ve kalan herşeyi.
Corsair Vengeance RGB(white} veya G.Skill Trident Z5 (Silver) tecih eilebilir

İyi bir anakarttır. 9950x3D VEYA 7950X3D işlemci destekler. Ve kalan herşeyi.
Corsair Vengeance RGB(white} veya G.Skill Trident Z5 (Silver) tecih eilebilir
16gb ddr5 ram parasına x870 anakart bedava :) ram olarak buna patriot venom serisi güzel giderr

@asko56 alınır mı? 9800x3d veya 9850x3d için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,301
Üyeler
190,008
Son üye
mcakir06_
Geri