- Bütçe
- 50000
Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 50K kadar bütçem var. Yeni aldığım Sapphire Pulse 9070XT' mi iade ettim, modelden ve açıkçası karttan da o kadar memnun kalmadım. 5070 TI' ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat aklıma takılan bir soru var. Vatan' da gece indirimleri oluyor aşağıya bıraktığım 2 model 45 bin lira seviyesine düşüyor. Bunlar alınabilir mi eğer alınabilirse hangisi daha mantıklı, eğer ki bunları önermiyorsanız "bütçeni çok daha az arttır şu modeli al fiyat farkına değer" diyebileceğiniz model varsa önerir misiniz? Alacağım yer en azından vade farksız 3 taksit imkanı sunarsa iyi olur benim açımdan. Tabii bir de şöyle bir ihtimali düşündüm. Kaliteli tepe model bir 9070XT almak tekrardan. Ama açıkçası bu fikre daha uzağım. Kartın RT performansı beni hiç tatmin etmedi oyunlarda çok sapıtıyor yüzde 1 FPS. Bu yüzden fikirlerinizi bekliyorum.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da