2026 Yılında Orta ve Üst Segment TV Önerileri İstiyorum. (QLED Tercihimdir.)

Epik41

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
50000
Arkadaşlar Merhaba,

Qled TV modeli olmasını istiyorum. Bir önceki TV LED 'di. İlk olarak belirlediğim bütçe sınırları içerisinde (5 bin TL kadar oynayabilir.) QLED TV önerilerinizi belemekteyim. Çok fazla araştırma yaptım lakin bide sizlerinde fikirlerini almak için bilgi istiyorum.

Güncel olarak içerisinde yeni teknolojileri barındırması elzemdir. Bu konuda desteğinizi bekliyorum.

Kıyaslama olarak birden fazla TV seçeneğini iletebilirsiniz.

Teşekkürler.

Qled yerine qd-mini led neden tercih etmiyorsunuz? TCL 55Q7C tavsiye ederim

Samsung 75q7f5 modelini aldım. Ya 50-65 inch arası mini led yada 75 qled alıcaktım 75ten yana kullandım şuan için memnunum sorun yok.

Miniled ile qled farkı çok mu?
Samsung satış mağazasında yan yana inceledim siyahlar daha siyah gözüküyor bir de renkler çok ufak daha canlı gözüküyor harici fark edilmez. Özellikle internetten araştırdığım Tcl 65q6c modeli arasında kalmıştım, başka bir mağazada samsung qled ile tcl 65c6k modelini incelediğimde çokta büyük bir fark olmadığını benim için ekran boyutunun daha öncelikli olduğunu deneyimledim.

Arkadaşlar Merhaba,

Qled TV modeli olmasını istiyorum. Bir önceki TV LED 'di. İlk olarak belirlediğim bütçe sınırları içerisinde (5 bin TL kadar oynayabilir.) QLED TV önerilerinizi belemekteyim. Çok fazla araştırma yaptım lakin bide sizlerinde fikirlerini almak için bilgi istiyorum.

Güncel olarak içerisinde yeni teknolojileri barındırması elzemdir. Bu konuda desteğinizi bekliyorum.

Kıyaslama olarak birden fazla TV seçeneğini iletebilirsiniz.

Teşekkürler.
Bunu Alabilirsin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri