30k'ya nasıl aldın hocam?30K dan 9070xt almıştım iade edip bunu mu alsam acaba
Harbi ya görsem ben de alırdım 6900xt den geçmeye değer fiyat30k'ya nasıl aldın hocam?
İki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım. 5070ti da çok iyi fiyata düştü ama iade edip değiştirmedim. Yoluma bir süre 9070xt ile devam edeceğim. İnşallah nvidia sonrası üzmez diyorum.30k'ya nasıl aldın hocam?
İki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım.Harbi ya görsem ben de alırdım 6900xt den geçmeye değer fiyat
Hocam şimdi gördüm. 9070XT ile devam edeceğim bir süre bakalım. İnşallah üzmezBen bunu çekiyim takaslayalım istersen :d
30k fiyattan aldıysan hiç gereği yokİki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım. 5070ti da çok iyi fiyata düştü ama iade edip değiştirmedim. Yoluma bir süre 9070xt ile devam edeceğim. İnşallah nvidia sonrası üzmez diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İki gün önce xfx 9070xt beyaz swift indirime girmişti oradan aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdi gördüm. 9070XT ile devam edeceğim bir süre bakalım. İnşallah üzmez
Hocam merhaba, 9070xt almıştım oyunu alabiliyor muyum?9070XT alanlar varsa crimson desert oyun kodu veriyormuş sanırım ama vatanın kampanya sayfasını bulamadım sordum haber gelsin indirim konusuna yazacağım verip vermediklerini
haber bekliyorum mail atın dediler oyun istenilen adrese kod gelsin haber vereceğimHocam merhaba, 9070xt almıştım oyunu alabiliyor muyum?
Hocam ben de Amazon dan aldım. Sadece Vatan için mi geçerlihaber bekliyorum mail atın dediler oyun istenilen adrese kod gelsin haber vereceğim
oyun hediyesi için nereye başvurdunuz hocamAkşam arkadaşa almıştık, mağazadan teslim almış. Hediye oyun için faturasıyla başvurdu hemen. Paraf puandı, oyundu derken baya duasını aldım)