keremkkadir
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Aracımda sonradan takma egzoz ucu var ama orjinalindede böyle egzozları çok içe doğru gömülü olduğu için bu egzoz uçlarını taktım ceza yermiyim
Egzoz sistemi orjinal ve sesli gürültülü değil ise ceza yemelik bir şeyin yok araç orjinal cooper s ise normal zaten. Ama polis yazmak isterse yazar diye bir şeyde var. Ama normalde yememen gerekiyor
Kafamızı çok karıştırdılar teşekkür ederimEgzoz sistemi orjinal ve sesli gürültülü değil ise ceza yemelik bir şeyin yok araç orjinal cooper s ise normal zaten. Ama polis yazmak isterse yazar diye bir şeyde var. Ama normalde yememen lazım.
![]()
Benim egzoz uçlarıma bakınca orjinal görünüyor sadece eski uçlar siyahtı metalik gri yaptım ve orjinalinde zaten metalik griGeçen motora egzoz taktım sesli değil seside yok görüntüsünden dolayı ceza yazdı abartı diye ama ses yok ortada polisine göre değişiyo o durum
Yazmaz seninkine ama yinede dediğim gibi gıcık birisi denk gelirse ona bile yazar malum para lazımBenim egzoz uçlarıma bakınca orjinal görünüyor sadece eski uçlar siyahtı metalik gri yaptım ve orjinalinde zaten metalik gri
Doğru haklısın.Yazmaz seninkine ama yinede dediğim gibi gıcık birisi denk gelirse ona bile yazar malum para lazım
Geçen motora egzoz taktım sesli değil seside yok görüntüsünden dolayı ceza yazdı abartı diye ama ses yok ortada polisine göre değişiyo o durum
Ruhsatta kırmızı siyah geçiyor üstüne kırmızı stcker var diye ceza yazarım diyo ne diyimMotosiklette durum sıkıntı, orjinal egzoz üstüne akrapovic sticker yapıştırsan bile sıkıntı.
Ruhsatta kırmızı siyah geçiyor üstüne kırmızı stcker var diye ceza yazarım diyo ne diyim
Rengi farklıysa ediyolar ceza da yazıyolar yani hertürlü yicen o cezayı kaçamazsın malesefSade takılmak iyidir. Ben koruma demirine bile laf ederler diye korkuyorum.