Arabamın egzoz uçları

Reaksiyon skoru
1
IMG_1057.webp

Aracımda sonradan takma egzoz ucu var ama orjinalindede böyle egzozları çok içe doğru gömülü olduğu için bu egzoz uçlarını taktım ceza yermiyim

Egzoz sistemi orjinal ve sesli gürültülü değil ise ceza yemelik bir şeyin yok araç orjinal cooper s ise normal zaten. Ama polis yazmak isterse yazar diye bir şeyde var :D. Ama normalde yememen lazım.

Egzoz sistemi orjinal ve sesli gürültülü değil ise ceza yemelik bir şeyin yok araç orjinal cooper s ise normal zaten. Ama polis yazmak isterse yazar diye bir şeyde var :D. Ama normalde yememen gerekiyor
Egzoz sistemi orjinal ve sesli gürültülü değil ise ceza yemelik bir şeyin yok araç orjinal cooper s ise normal zaten. Ama polis yazmak isterse yazar diye bir şeyde var :D. Ama normalde yememen lazım.
Kafamızı çok karıştırdılar teşekkür ederim😄

Geçen motora egzoz taktım sesli değil seside yok görüntüsünden dolayı ceza yazdı abartı diye ama ses yok ortada polisine göre değişiyo o durum

Geçen motora egzoz taktım sesli değil seside yok görüntüsünden dolayı ceza yazdı abartı diye ama ses yok ortada polisine göre değişiyo o durum
Benim egzoz uçlarıma bakınca orjinal görünüyor sadece eski uçlar siyahtı metalik gri yaptım ve orjinalinde zaten metalik gri

Motosiklette durum sıkıntı, orjinal egzoz üstüne akrapovic sticker yapıştırsan bile sıkıntı :D.

Ruhsatta kırmızı siyah geçiyor üstüne kırmızı stcker var diye ceza yazarım diyo ne diyim

Sade takılmak iyidir :D. Ben koruma demirine bile laf ederler diye korkuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,586
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri