E.kartı modifiye edilir mi..? Renk v.b.

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Saçma bir soru olacak ama rencide etmeden cevaplarsanız bilmeyen arkadaşlar da bilmiş olur. 😅

Örneğin şuan elimde Rx 9060xt 3 fanlı kart aldım.. Kasa beyaz ancak kart siyah bunlara özel renkler yapıp tasarladıklarını biliyorum ancak fiyat daha tuzlu oluyor..

Bunların yerine sticker gibi beyaz kaplama kullanmak rengi tutturma olanağı var mı..? Isınma sorunu yaratır mı.

Tabi sadece e.kartı değil diğer tüm bileşenleri istediğimiz renk veya daha farklı görsel zevke uygun hale getirmemiz mümkün mü..?

Saçma bir soru olacak ama rencide etmeden cevaplarsanız bilmeyen arkadaşlar da bilmiş olur. 😅

Örneğin şuan elimde Rx 9060xt 3 fanlı kart aldım.. Kasa beyaz ancak kart siyah bunlara özel renkler yapıp tasarladıklarını biliyorum ancak fiyat daha tuzlu oluyor..

Bunların yerine sticker gibi beyaz kaplama kullanmak rengi tutturma olanağı var mı..? Isınma sorunu yaratır mı.

Tabi sadece e.kartı değil diğer tüm bileşenleri istediğimiz renk veya daha farklı görsel zevke uygun hale getirmemiz mümkün mü..?
Sanırım ekran kartınız xfx veya gigabyte modeli.
Arka plakasına bir şey yapmamanız lazım havayla temas edip ısıyı tahliye eden plakadır.
Yan taraflarındaki plastik kısma bir şeyler yapabilirsiniz sadece

Sanırım ekran kartınız xfx veya gigabyte modeli.
Arka plakasına bir şey yapmamanız lazım havayla temas edip ısıyı tahliye eden plakadır.
Yan taraflarındaki plastik kısma bir şeyler yapabilirsiniz sadece
Onun farkındayım lakin kaplama için nasıl bir şey kullanmak daha iyi olabilir onu merak ediyorum.. Bunlara özel olup ucuz maliyetli bandaj gibi ürünler var mı acaba bilmiyorum 🤔🤔

biraz ısınma sorunu olur ama zaten amd ekran kartları serin çalışıyo çok sorun yaşamazsın sanırım. bende kaplamak veya boyamak isterdim ama yemez valla skdjbfjksbndfjfn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun farkındayım lakin kaplama için nasıl bir şey kullanmak daha iyi olabilir onu merak ediyorum.. Bunlara özel olup ucuz maliyetli bandaj gibi ürünler var mı acaba bilmiyorum 🤔🤔
araba kapladıkları gibi bi malzeme olabilir. özellikle ekran kartı kaplamak için bi malzeme yok büyük ihtimalle

günün birinde yapıştırdığın şeyi oradan çıkartmak istediğinde berbat bi yapışkan izi kalacak o kartta, gerek yok böyle şeylere, siyah beyaz panda kasa olmuş işte ne güzel.

aynı sorun bende de var her şey beyaz ekran kartı 9070xt nitro :(

3D printer ile bir parça basıyorlar bu parça siyah kartı beyazmış gibi gösteriyor. Üst kılıf gibi bir şey , delikli olursa ısınmaya etkisi az oluyor onlara bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,674
Üyeler
190,075
Son üye
İndirim Kralı
Geri