Ryzen 5 7600 işlemcimi nasıl satmalıyım

fatihb14

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler konuyu doğru açabildim mi tam emin değilim yanlışım varsa düzeltebilirseniz iyi olur benim elimde şuan ryzen 5 7600 işlemci psu kasa anakart hava soğutma var bunlar hepsi 1 yıl oldu alalı daha yanbi garantisi devam eden kutulu ürünler yeni pc dizdiğim için boşa çıktı satmayı düşünüyorum ama aklımda şöyle bi soru var bu parçaları tamamlayıp sistem dizerek satmak var ama bunun kötü yanı ram ssd lerin çok pahalı olması bü yüzden zarar edebilirim ayrı satmam da çok uzun sürebilir sizce nasıl bi yol izlemeliyim tecrübesi yada fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi şimdiden herkese teşekkür ediyorum

hocam her biri için ayrı ayrı ilan aç açıklamalarına ekstra olarak bu ürünlerde var paket olarak alırsanız fiyat açısından avantajlı olur tekli satış fiyatı atıyorum 5500 liraysa paket olarak aldıgınızda 5000'e geliyor falan bu şekilde not düş her bir ürün için bir tane de paket ilanı aç sistem toplayıp satma işi biraz tırt ram pahalı çünkü baya

hocam her biri için ayrı ayrı ilan aç açıklamalarına ekstra olarak bu ürünlerde var paket olarak alırsanız fiyat açısından avantajlı olur tekli satış fiyatı atıyorum 5500 liraysa paket olarak aldıgınızda 5000'e geliyor falan bu şekilde not düş her bir ürün için bir tane de paket ilanı aç sistem toplayıp satma işi biraz tırt ram pahalı çünkü baya
haklısnız hocam galiba tek tek satmakta biraz uğraştırcak vaktim çok yok o yüzden ama aklımda şeyde var hani bekletip belki daha sonra 2. sistemi mi kursam acaba dedim çünkü sağlam parçalar var elimde hani garantililer bide sıfır aldım hepsini direkt satmak ne kadar mantıklı bilmiyorum

haklısnız hocam galiba tek tek satmakta biraz uğraştırcak vaktim çok yok o yüzden ama aklımda şeyde var hani bekletip belki daha sonra 2. sistemi mi kursam acaba dedim çünkü sağlam parçalar var elimde hani garantililer bide sıfır aldım hepsini direkt satmak ne kadar mantıklı bilmiyorum
valla işiniz zor şu dönemde özellikle ram sıkıntısı varken ne diyim ben de çok bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,112
Üyeler
191,309
Son üye
Mustafa588
Geri