Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Generals Zero Hour strateji yi sevdiren babadır benim için. Kesinlikle tavsiye ederim

• Beğen
days gone bana zombi türünü sevdirdi onu oynadığımdan beri tlou ve dying light gibi oyunları oynadım

• Beğen
normalde hayatım boyunca fps oyunları oynadım diğer türler nedense bana hiç çekici gelmiyor galiba bu rekabetçi ruhumdan dolayı geliyor ama ps5 aldıktan sonra uncharted bir hırsızın sonu oynamıştım ve o kadar beğenmiştim ki bi ara oyun bitmesin diye yalvarıyordum resmen hikayeli oyunlara bakış açımı bu oyun değiştirmişti.

• Beğen
days gone bana zombi türünü sevdirdi onu oynadığımdan beri tlou ve dying light gibi oyunları oynadım
days gone oynarken çok geriliyorum abi zombiler tektük gelmiyo 15-20 tane geliyo korktum bıraktım oyun başında asşdfklsaşdlkfsda

• Beğen
dying light hikayeli oyunları sevdirdi(ondan önce ya online yada wwe fifa mk gibi oyunları oynayan hayatsız biriydim)

• Beğen
Last Of Us serisi

• Beğen
bütün hikayeleri olan oyunlara bakış açımı detroit bozmuştu normal moba oyunlar oynarım ama chill time oyunlar için hikayeli bir şey bakıyordum kuzenim detroiti söyledi oynadım ve inanılmaz hoşuma gitmişti.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,462
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri