.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
0
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Lise okuyorum bu işlerdende çok anlamam ama bir kızı kendimi nereye atsam orada görüyorum.Başka sınıfda olmasına rağmen sınıfımda,koridorda,bahçede hatta bazen eve giderken bile.Arkadaşlarıda ayn şekilde süzüyor.Hayatımda ilk defa bir kadınla bu kadar fazla göz teması kurmuşumdur herhalde.Geçenlerde bunun instagramını buldum istek attım ve 2-3 saat istek kutusunda kalmışımdır cevapsız kalınca geri çektim belki sınav haftası,ramazan felan diye görmemişdir ama ben gördüğünü düşünüyorum.Benmi çok aceleciyim yoksa sadece olayları gözümdemi büyütüyorum.

Lise okuyorum bu işlerdende çok anlamam ama bir kızı kendimi nereye atsam orada görüyorum.Başka sınıfda olmasına rağmen sınıfımda,koridorda,bahçede hatta bazen eve giderken bile.Arkadaşlarıda ayn şekilde süzüyor.Hayatımda ilk defa bir kadınla bu kadar fazla göz teması kurmuşumdur herhalde.Geçenlerde bunun instagramını buldum istek attım ve 2-3 saat istek kutusunda kalmışımdır cevapsız kalınca geri çektim belki sınav haftası,ramazan felan diye görmemişdir ama ben gördüğünü düşünüyorum.Benmi çok aceleciyim yoksa sadece olayları gözümdemi büyütüyorum.
Sende ondan hoşlanıyorsan kendin ol hocam. Bence isteğide geri çekme belki sessizde falandır bilemem orasını. Belkide korkuyodur. Aceleci değilsin gayet iyisin. Kendin ol devam et

ilk defa dişi bir varlığın seninle iletişimini görüyor gibisin sakin ol..
zamana bırak bir bahane ile tanışırsınız yada onu tek gördüğün bir vakit al kahve 2 tane birisi ver ona açılır sohbet

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,353
Üyeler
190,193
Son üye
rcLachowSki
Geri