mehmetfurkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Bütçe
- 15000
İşlemci değişikliği yapmak istiyorum elimde msı pro b650m-a wifi anakrtım var bu ankart 78003xd istediği gücü verirmi veya herhangi bir sorun olur mu
güç beslemesi önemli olan yoksa chipsetin aham şaham bi etkisi yok. ve anakartınız gayet güzel bi anakart. iş görür.İşlemci değişikliği yapmak istiyorum elimde msı pro b650m-a wifi anakrtım var bu ankart 78003xd istediği gücü verirmi veya herhangi bir sorun olur mu
Eyvallah kardeşim cok teşekkür ederimgüç beslemesi önemli olan yoksa chipsetin aham şaham bi etkisi yok. ve anakartınız gayet güzel bi anakart. iş görür.
Bütçen Varsa Bunu Almanı Tavsiye Ederim .İşlemci değişikliği yapmak istiyorum elimde msı pro b650m-a wifi anakrtım var bu ankart 78003xd istediği gücü verirmi veya herhangi bir sorun olur mu
Valla kanki b650 var elimde msi pro b650m-a wifi o yeter dedi arkadaş ondan ek masrafa girmeyeyim ama saol yinedeBütçen Varsa Bunu Almanı Tavsiye Ederim .
![]()
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI Soket AM5 DDR5 8400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI Soket AM5 DDR5 8400(OC)MHz ATX Gaming Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Tabi gidipte anakarta 15k bayılmayın 14 fazlı diyeBütçen Varsa Bunu Almanı Tavsiye Ederim .
![]()
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI Soket AM5 DDR5 8400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI Soket AM5 DDR5 8400(OC)MHz ATX Gaming Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
vrmlerin güç kapasitesi yetmezse düzgün çalışmıyor nasıl yeter 6 faz anakartta bundan düzgün verim nasıl alacaksınZaten çok güç çeken bir işlemci değil giriş seviye soğutması olan kartlar bile yeter muhtemelen
Kral işlemci 7600X ile aynı gücü tüketiyor ciddi derecede az güç tüketen bir alet ki oyunda yakmıyor desem yeri 65W ları nadiren geçiyor ufak tefek ayarlar ile. Ki 6 faz drmos bir anakart olsa 2. işlemciyi bile idare eder muhtemelen bu işi fazla büyütüyonuz. Oyuncu adamlar hele oyle komplike vrm lere ihtiyac duymaz.vrmlerin güç kapasitesi yetmezse düzgün çalışmıyor nasıl yeter 6 faz anakartta bundan düzgün verim nasıl alacaksın
Güce göre mi pcb ısısına bakıyorsun yoksa ısıya göre mi bu cevabı veriyorsunKral işlemci 7600X ile aynı gücü tüketiyor ciddi derecede az güç tüketen bir alet ki oyunda yakmıyor desem yeri 65W ları nadiren geçiyor ufak tefek ayarlar ile. Ki 6 faz drmos bir anakart olsa 2. işlemciyi bile idare eder muhtemelen bu işi fazla büyütüyonuz. Oyuncu adamlar hele oyle komplike vrm lere ihtiyac duymaz.
Alıntıyı görüntüle
Kaldı ki arkadaşın anakartı 7950X ile anca 89 dereceyi görüyor. Ki bu 1 saatlik cinebench testi oyunda bunun yarısından bir tık fazla olur 50-60 aralıgında falan gezer o da belki.
7800X3D bundan da az tuketecek.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada bendeki daha fazla yakıyor ama testlerde daha bile az çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
VRM' in ısınması için üstünden akım geçmesi lazım. 7800X3D düşük güçte çalışan bir işlemci. İşlemcinin kendisi anakartları 7600X den dahi az yoruyor. Mesajımı biraz düzenledim attıklarıma bakarsın 95W' i bile görmüyor işlemci bu işlemcinin VRM ihtiyacı yok sayılır. Arkadaşın anakartı ile de rahatca calısır.Güce göre mi pcb ısısına bakıyorsun yoksa ısıya göre mi bu cevabı veriyorsun
7500fe 120w çektirip 90 dereceye çıkarttığım için halen biraz tereddütlü yaklaşıyorum olaylara bilgi için teşekkürlerVRM' in ısınması için üstünden akım geçmesi lazım. 7800X3D düşük güçte çalışan bir işlemci. İşlemcinin kendisi anakartları 7600X den dahi az yoruyor. Mesajımı biraz düzenledim attıklarıma bakarsın 95W' i bile görmüyor işlemci bu işlemcinin VRM ihtiyacı yok sayılır. Arkadaşın anakartı ile de rahatca calısır.