Cs2 Skinlerimi Satma Zamanı mı ?

leavemealone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Bu son güncellemeler olsun ne biliyim oyuna fazla girememeden ötürü falan oyundan biraz soğudum haliyle skinlerde artık ilgimi çekmemeye başladı hepsini satıp çıkma zamanı mı sizce? Yoksa yarı yarıya bekletip bazılarını mı satayım ilerde ne olur kestirmek zor valve artık değişik hamleler yapıyor siz ne düşünüyorsunuz satayım mı yoksa dursun yatırım olarak mı zaten hepsinden kar ettim kararsız kaldım

Ekler

• 123xs.webp
    123xs.webp
    110.9 KB · Hit: 58
Benim elimde bir adet Neon Devrimi vardı. Skin fiyatları ilk patladığında 3000TL civarlarındaydı bekledim bekledim ve geçen günlerde 5500TL'ye bng üzerinden sattım.
Kırmızı skinler takas kontratına girdikçe yok oluyor ve daha da azalıyor bu yüzden fiyatlar ufak ufak artsa da artık az çok sabitlenmiş durumda belirli aralıklarda aşağı yukarı oynayıp duruyor pik atmıyorlar. Müthiş artış ve azalış göstermiyorlar. Beklemek mantıklı gelebilir ancak sizin dedediğiniz gibi Valve'ye güvenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Eğer hepsini sattığınızda elinize geçecek ücret sizi tatmin ediyorsa satın gitsin. Eğer biraz daha fazlası sizi tatmin edecekse biraz daha bekleyebilirsiniz bence.

Cs bitmez ara verilir. Paraya ihtiyacın varsa sat yoksa dursun sana kalmış az para değil 50k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen paranın çoğunu stickerlarda ve armoryde tutuyorum

Benim elimde bir adet Neon Devrimi vardı. Skin fiyatları ilk patladığında 3000TL civarlarındaydı bekledim bekledim ve geçen günlerde 5500TL'ye bng üzerinden sattım.
Kırmızı skinler takas kontratına girdikçe yok oluyor ve daha da azalıyor bu yüzden fiyatlar ufak ufak artsa da artık az çok sabitlenmiş durumda belirli aralıklarda aşağı yukarı oynayıp duruyor pik atmıyorlar. Müthiş artış ve azalış göstermiyorlar. Beklemek mantıklı gelebilir ancak sizin dedediğiniz gibi Valve'ye güvenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Eğer hepsini sattığınızda elinize geçecek ücret sizi tatmin ediyorsa satın gitsin. Eğer biraz daha fazlası sizi tatmin edecekse biraz daha bekleyebilirsiniz bence.
Hocam ak ve bir kaç skini satıp 18 bine 95.4 fade m4a1-s aldım su an 21k falan ve sports and filed kaldırılacak aşırı uçmaz belki ama iyi yaptığımı dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri