Yardım 2k monitör Önerisiiiii

engin147

80+
Reaksiyon skoru
34
Özellik bakımında asus daha iyi geldi gibi hocam ama valla karar veremiyorum artık şu kronik ölü piksel muhabbeti hangisinde daha azdır acaba o çıkmasın yeterki dün 5 tane denedin mağazada phılıps model hepsinde ölü piksel çıktı aoc da aynı paneli kullanymş heralde phılıps le bilemedim

bence bu paralar veriliyorsa min 240hz olmalı monitör. ölü pikselde tamamen şans işi

O beyaz Philips varya Philips. Sanırım sadece ölü pixelli üretiliyor. 3 kere iade edip aldım mağazadan baktım yok. AOC aynı paneli kullanıyor ise direkt eleyin aoc olanı.
Özellik bakımında asus daha iyi geldi gibi hocam ama valla karar veremiyorum artık şu kronik ölü piksel muhabbeti hangisinde daha azdır acaba o çıkmasın yeterki dün 5 tane denedin mağazada phılıps model hepsinde ölü piksel çıktı aoc da aynı paneli kullanymş heralde phılıps le bilemedim

AOC olan modeli alsak asusu aramayız dimi hocam sonra ona göre aoc alıyım
arkadaşın dediği gibi philips olan monitörde çok fazla ölü piksel şikayeti var aynı panel kullanılıyorsa aoc olanda da kronik olabilir. benim aoc dememdeki sebep 260hz olması renk özellikleri olarakta arada çok fark yoktur

Hocam bence 240 260 hzler 27inch 2k monitör için çok da önemli değil. Rekabetçi fps oynuyorsan hz ön planda oluyor onda da 27 inch çok büyük kalıyor. Rekabetçi fps oynamıyorsan renkleri iyi veren, ms değeri testlerde çok yüksek olmayan bi modeli tercih edebilirsin.

Zula Csgo ets2 oynuyorum zula ağırlıklı daha fazla oynuyorum ekran kartım 5060ti 7800x3d işlemcim var lg 1080p 180hz 1ms gtg monitörüm vardı onu sattım renkleri biraz daha iyi olsn ve 2k ya geçmek için aoc olan modelde aynı paneli kullanıyor dediler bana mağazada oda aynı olabilir attığım asus tuf serisi alsak üzermi acaba aradaki hz farkını anlamayız diye düşünüyorum uçurum Bi fark yok çünkü

Zula Csgo ets2 oynuyorum zula ağırlıklı daha fazla oynuyorum ekran kartım 5060ti 7800x3d işlemcim var lg 1080p 180hz 1ms gtg monitörüm vardı onu sattım renkleri biraz daha iyi olsn ve 2k ya geçmek için aoc olan modelde aynı paneli kullanıyor dediler bana mağazada oda aynı olabilir attığım asus tuf serisi alsak üzermi acaba aradaki hz farkını anlamayız diye düşünüyorum uçurum Bi fark yok çünkü
Mağazadaki satış elemanlarının sözüyle çok hareket etme özellik kıyasını kendin yap onlar satmak için oradalar. CS odaklı try hard oyuncuysan 27inch geçmemelisin 24 inch 1080p 250+hz monitör daha iyi olur. Hikayeli oyunlar da oynarım diyosan 2k 27 inch alabilrsin.

Mağazadaki satış elemanlarının sözüyle çok hareket etme özellik kıyasını kendin yap onlar satmak için oradalar. CS odaklı try hard oyuncuysan 27inch geçmemelisin 24 inch 1080p 250+hz monitör daha iyi olur. Hikayeli oyunlar da oynarım diyosan 2k 27 inch alabilrsin.

Bu modeli alıcam hocam umarım pişman etmez mağazada denedim güzel geldi gözüme renkleri canlılığı vs

Hocam bişey sorabilirmiyim bende zula oynuyorum o sistemle kaç fps alıyorsunuz

Geri