Yardım Magsafe kickstand önerisi

ayranli_tuz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,642
telefonu yatay şekilde ve olursa dikey şekilde de masada tutabilecek aksesuar arıyorum
önerisi olan var mı

telefonu yatay şekilde ve olursa dikey şekilde de masada tutabilecek aksesuar arıyorum
önerisi olan var mı
hocam direk orijinal olup ona aparatmı takmak istiyorsunuz yoksa standlı mı sistiyorsunuz

hocam direk orijinal olup ona aparatmı takmak istiyorsunuz yoksa standlı mı sistiyorsunuz
ek olarak takmak istiyorum taşınabilir olsun
1773769294076.webp

bunun gibi

önerisi olan var mı

hocam ben bunu kullanıyorum işster böyle alıp 3d yazıcılı standlar var onlardan alıp kullanırsanız daha uygun olur çünkü stanlarda hem apple watch hemde airpods yerleri olduğundan pahalı olur ama belki bu ürünler vardır sizde ondan link bırakıyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bunun gibi
he anladım pordon ben şarj aleti sansım bakayım

hocam ben bunu kullanıyorum işster böyle alıp 3d yazıcılı standlar var onlardan alıp kullanırsanız daha uygun olur çünkü stanlarda hem apple watch hemde airpods yerleri olduğundan pahalı olur ama belki bu ürünler vardır sizde ondan link bırakıyorum

he anladım pordon ben şarj aleti sansım bakayım
şarj aleti kablosuz kullanmam ya sağ ol yine de evde kullanacak olsam bu tarz standlar da mantıklı
dışarda tabletin yanına telefonu 2. ekran olarak kullanmak istiyorum onun için lazım
1773769599400.webp

bir de sadece magsafe kısmına denk gelmesi lazım kamera adasına çarpabiliyor
spigen nanopop hoşuma gitti aslında ama nasıl hiç bilmiyorum aksesuarları

Alıntıyı görüntüle
bunun gibi

şarj aleti kablosuz kullanmam ya sağ ol yine de evde kullanacak olsam bu tarz standlar da mantıklı
dışarda tabletin yanına telefonu 2. ekran olarak kullanmak istiyorum onun için lazım
Alıntıyı görüntüle
bir de sadece magsafe kısmına denk gelmesi lazım kamera adasına çarpabiliyor
spigen nanopop hoşuma gitti aslında ama nasıl hiç bilmiyorum aksesuarları
https://www.amazon.com.tr/Coverzone...lpcontext&ref_=fplfs&smid=A204PWUO0MX4N0&th=1

bu var birde

1773769954332.webp

birisi bunu atmış yeni yorumlara bu iş görecekse güzelmiş ama bunun yorumları kalitesiz falan yazıyodu bundan o yüzden emin olamamıştım
bu iyiymiş

Geri