ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,642
telefonu yatay şekilde ve olursa dikey şekilde de masada tutabilecek aksesuar arıyorum
önerisi olan var mı
önerisi olan var mı
hocam direk orijinal olup ona aparatmı takmak istiyorsunuz yoksa standlı mı sistiyorsunuztelefonu yatay şekilde ve olursa dikey şekilde de masada tutabilecek aksesuar arıyorum
önerisi olan var mı
ek olarak takmak istiyorum taşınabilir olsunhocam direk orijinal olup ona aparatmı takmak istiyorsunuz yoksa standlı mı sistiyorsunuz
telefonu yatay şekilde ve olursa dikey şekilde de masada tutabilecek aksesuar arıyorum
önerisi olan var mı
he anladım pordon ben şarj aleti sansım bakayım
şarj aleti kablosuz kullanmam ya sağ ol yine de evde kullanacak olsam bu tarz standlar da mantıklı![]()
MagSafe Şarj Aygıtı (2 m) - (MGDM4TU/A)
www.gurgencler.com.tr
hocam ben bunu kullanıyorum işster böyle alıp 3d yazıcılı standlar var onlardan alıp kullanırsanız daha uygun olur çünkü stanlarda hem apple watch hemde airpods yerleri olduğundan pahalı olur ama belki bu ürünler vardır sizde ondan link bırakıyorum
![]()
Belkin Wia008btbk Boostcharge Pro Magsafe Katlanır Qi2 15w Şarj Standı-beyaz - Fiyatı, Yorumları
Wia008btbk Boostcharge Pro Magsafe Katlanır Qi2 15w Şarj Standı-beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Spigen MagFit Stand Manyetik Kablosuz Şarj Cihazı / Özel Fanlı Isı Düşürücü iPhone için MagSafe - ACH07976 - Fiyatı, Yorumları
MagFit Stand Manyetik Kablosuz Şarj Cihazı / Özel Fanlı Isı Düşürücü iPhone için MagSafe - ACH07976 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Benks W08 2 In 1 Magsafe Kablosuz Şarj Standı Iphone & 15w Wireless Şarj Istasyonu - Fiyatı, Yorumları
W08 2 In 1 Magsafe Kablosuz Şarj Standı Iphone & 15w Wireless Şarj Istasyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
he anladım pordon ben şarj aleti sansım bakayım
https://www.amazon.com.tr/Coverzone...lpcontext&ref_=fplfs&smid=A204PWUO0MX4N0&th=1şarj aleti kablosuz kullanmam ya sağ ol yine de evde kullanacak olsam bu tarz standlar da mantıklı
dışarda tabletin yanına telefonu 2. ekran olarak kullanmak istiyorum onun için lazım
Alıntıyı görüntüle
bir de sadece magsafe kısmına denk gelmesi lazım kamera adasına çarpabiliyor
spigen nanopop hoşuma gitti aslında ama nasıl hiç bilmiyorum aksesuarları
![]()
Mcdodo TB-6210 Katlanabilir Manyetik Telefon Standı
Mcdodo TB-6210 Katlanabilir Manyetik Telefon Standıwww.mcdodo.com.tr
![]()
![]()
Buff BL18 MagSafe Telefon Tutucu - Gümüş
www.gurgencler.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/Coverzone-Manyetik-Destekli-Cihazlarla-Özelliği/dp/B0FD471MBD?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A204PWUO0MX4N0&th=1
bu var birde