Clio 1.3 tce Rs line da düşünebilirsinmümkünse çok eski olmasın kafamda bir kaç model var Clio 1.3 TCe Icon gibi ama farklı seçenekler var mı merak ediyorum önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
1.6 olana bakabilirsiniz, üstelik dizel pahalı ama 1.5 DCI yakıt tüketimi uygun ve sağlam motor.dizel istemiyoruz hem pahalı masrafı yüksek ve artık benzin daha ucuz.
1.6 nın performansı tatmin etmeyebilir1.6 olana bakabilirsiniz, üstelik dizel pahalı ama 1.5 DCI yakıt tüketimi uygun ve sağlam motor.
hocam biraz da performansı düşük kaçıyor dizellerin bana göre adblue vs. çok uğraşmak istemiyoruz hali hazırda 1.4 D-4D var ciddi manada çok düşük performansı var.1.6 olana bakabilirsiniz, üstelik dizel pahalı ama 1.5 DCI yakıt tüketimi uygun ve sağlam motor.
Hocam iptal ettirin adblueyi. Benim dedem aldı galeriden iptal ettirmeye götürdü adam zaten iptal dedi ilk sahibi iptal ettirmiş piyasadakilerin çoğu iptal.hocam biraz da performansı düşük kaçıyor dizellerin bana göre adblue vs. çok uğraşmak istemiyoruz hali hazırda 1.4 D-4D var ciddi manada çok düşük performansı var.
1.3 tce alınabilir o zaman başka seçenek kalmadı1.6 nın performansı tatmin etmeyebilir
hocam termostat dışında bilinen bir arızası var mı 1.3 tce nin.Hocam iptal ettirin adblueyi. Benim dedem aldı galeriden iptal ettirmeye götürdü adam zaten iptal dedi ilk sahibi iptal ettirmiş piyasadakilerin çoğu iptal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60 70k da alacağınız motor sizi sokmaz sanayiye 1.5 DCI ise eğer. Belki bakımları masraflı ama 150 160 diyince 1.3 tce gibi sorun açmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.3 tce alınabilir o zaman başka seçenek kalmadı
Bilgim yok sadece çokça duyulanı söyledim birde babamın sana olan tavsiyelerini. Ailecek 1.5 tercih etmişler. Megane 2 kullanıyoruz zamanında imkan olsaydı onunda 1.5 DCI olanını alırdım diyorhocam termostat dışında bilinen bir arızası var mı 1.3 tce nin.
1.6 reno alınmaz.1.6 olana bakabilirsiniz, üstelik dizel pahalı ama 1.5 DCI yakıt tüketimi uygun ve sağlam motor.
hor kullanılmaları, çok iyi yolda gidiyor diye hırpalıyor millethocam termostat dışında bilinen bir arızası var mı 1.3 tce nin.