1-1.2 milyon civarına araç önerisi

Ruffian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,372
Bütçe
1200000
mümkünse çok eski olmasın kafamda bir kaç model var Clio 1.3 TCe Icon gibi ama farklı seçenekler var mı merak ediyorum önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Ufak hasarlı icon Megane 4 2023 model mümkünse 1.5 dci

dizel istemiyoruz hem pahalı masrafı yüksek ve artık benzin daha ucuz.
1.6 olana bakabilirsiniz, üstelik dizel pahalı ama 1.5 DCI yakıt tüketimi uygun ve sağlam motor.

1.6 olana bakabilirsiniz, üstelik dizel pahalı ama 1.5 DCI yakıt tüketimi uygun ve sağlam motor.
hocam biraz da performansı düşük kaçıyor dizellerin bana göre adblue vs. çok uğraşmak istemiyoruz hali hazırda 1.4 D-4D var ciddi manada çok düşük performansı var.

hocam biraz da performansı düşük kaçıyor dizellerin bana göre adblue vs. çok uğraşmak istemiyoruz hali hazırda 1.4 D-4D var ciddi manada çok düşük performansı var.
Hocam iptal ettirin adblueyi. Benim dedem aldı galeriden iptal ettirmeye götürdü adam zaten iptal dedi ilk sahibi iptal ettirmiş piyasadakilerin çoğu iptal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 70k da alacağınız motor sizi sokmaz sanayiye 1.5 DCI ise eğer. Belki bakımları masraflı ama 150 160 diyince 1.3 tce gibi sorun açmaz

1.6 nın performansı tatmin etmeyebilir
1.3 tce alınabilir o zaman başka seçenek kalmadı

Hocam iptal ettirin adblueyi. Benim dedem aldı galeriden iptal ettirmeye götürdü adam zaten iptal dedi ilk sahibi iptal ettirmiş piyasadakilerin çoğu iptal.

60 70k da alacağınız motor sizi sokmaz sanayiye 1.5 DCI ise eğer. Belki bakımları masraflı ama 150 160 diyince 1.3 tce gibi sorun açmaz

1.3 tce alınabilir o zaman başka seçenek kalmadı
hocam termostat dışında bilinen bir arızası var mı 1.3 tce nin.

hocam termostat dışında bilinen bir arızası var mı 1.3 tce nin.
Bilgim yok sadece çokça duyulanı söyledim birde babamın sana olan tavsiyelerini. Ailecek 1.5 tercih etmişler. Megane 2 kullanıyoruz zamanında imkan olsaydı onunda 1.5 DCI olanını alırdım diyor

Yaygın bilinen sorunu termostat zaten 1.3 tce nin onun dışında duymadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,770
Üyeler
190,270
Son üye
K10SK
Geri