Alpha45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 839
Redditte bile adam akıllı konu yok, bu monitörü kimse kullanmadı mı arkadaşBilemiyorum, görürsen söyle.
Redditte bile adam akıllı konu yok, bu monitörü kimse kullanmadı mı arkadaşBilemiyorum, görürsen söyle.
adam hdmi da istemiş kablo koyduklarına şükretmek lazım bu fiyataAlıntıyı görüntüle
2k 260 ın yorumu fena değil ben milli enayi olarak sipariş geçeceğim
Tur27 inc 2k modeli bana fena geldi beh. Kagit ustu ozellikleri fena ama markayi ilkkez duydum, var mi aydinlatcak birileriKağıtüstünde fiyatına göre çok iyi gözüküyorlar.
![]()
ThundeRobot ZF24F240-TUR 23.8 inç Gaming Monitör
Olağanüstü kontrastı geniş görüş açılarıyla birleştirerek, farklı açılardan bakıldığında renklerin tutarlılığını korurken parlaklık geçişlerini iyileştirir.www.gaming.gen.tr
![]()
ThundeRobot ZQ27F260L-TUR 27 inç Monitör
2K ultra yüksek çözünürlüklü bu 27 inç dar çerçeveli oyun monitörü, film izleme, dizi izleme ve AAA oyunlar için olağanüstü keskin ve rafine görüntüler sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
ThundeRobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç Monitör
Yıldırım hızında nişan alma, keskin nişancılık, hareket ve yetenek kullanımı için giriş gecikmesini ortadan kaldırın.www.gaming.gen.tr
![]()
Hakkımızda | THUNDEROBOT Global
Haier'in amiral gemisi e-spor markası olan THUNDEROBOT, her türlü senaryoya uygun oyun donanımı üretiyor. Bugün en son teknolojiye sahip tasarımı ve profesyonel oyun ekipmanlarını deneyimleyin.global.thunderobot.com
Gamepad de önerilen markalardan biriydi. Oradan biliyorum.Tur27 inc 2k modeli bana fena geldi beh. Kagit ustu ozellikleri fena ama markayi ilkkez duydum, var mi aydinlatcak birileri
Muhtemelen aoc 25g4kur modeliyle aynı paneli kullanıyor.Marka hakkında bilgi verebilir misiniz, panel vb iyi midir
Çinli Houri mi ne onun markasıymış, başka bir modelini inceleyyen var.Gamepad de önerilen markalardan biriydi. Oradan biliyorum.
Model farklı ama üzmez.Çinli Houri mi ne onun markasıymış, başka bir modelini inceleyyen var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tasarım olarak benziyor haya
Sizce Aoc'dan kötü müdür 400 hzz nativede?Model farklı ama üzmez.
Sanmıyorum bence performansları birbirine yakındır.Sizce Aoc'dan kötü müdür 400 hzz nativede?
3 ms olayı kafamı fena bulandırıyor, 400 Hz alıp 3 ms avg verince motion clarity berbat olur gibi bi algı var beynimde 240 Hz'lerdeki 3 ms 400 Hzdeki 3 ms'den çok daha iyi mi bu mantıkla?Sanmıyorum bence performansları birbirine yakındır.
Milyon kere söyledim denk gelmediniz sanırım 0.5-1ms monitörler yalan. Oled ve bazı üst düzey TN-IPS harici o iş hikaye. IPS panel ortalaması 6ms civarı.3 ms olayı kafamı fena bulandırıyor, 400 Hz alıp 3 ms avg verince motion clarity berbat olur gibi bi algı var beynimde 240 Hz'lerdeki 3 ms 400 Hzdeki 3 ms'den çok daha iyi mi bu mantıkla?