GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 387
1 2 gün yetiyor ya sonra 2 3 bin arttırıp satmaya başlıyorlarİncelerse de stok göremeyiz sksls
1 2 gün yetiyor ya sonra 2 3 bin arttırıp satmaya başlıyorlarİncelerse de stok göremeyiz sksls
Piyasadaki en boş kanallardan biri. Donanımlar hakkında yeterli bilgisi olduğunu bile düşünmüyorum ki bu adam 9060XT incelemesi yayınlayıp saf güçte 4070 in ciddi anlamda önüne koyan biri, yani şu tabloyu nasıl ve ne şekilde bulabildi akıl alır gibi değil. Bu adamın incelediği en basit teknolojik aleti dahi ciddiye almam.Pchocası incelemeden inceleme falan göremeyiz gibi geliyor
12 tane amd favori oyunu test etse geçebilir.Piyasadaki en boş kanallardan biri. Donanımlar hakkında yeterli bilgisi olduğunu bile düşünmüyorum ki bu adam 9060XT incelemesi yayınlayıp saf güçte 4070 in ciddi anlamda önüne koyan biri, yani şu tabloyu nasıl ve ne şekilde bulabildi akıl alır gibi değil. Bu adamın incelediği en basit teknolojik aleti dahi ciddiye almam.
Alıntıyı görüntüle
Gerçek ise bu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
Monitor deki ölçümleri çokta yorum bazlı değil hocam gördüğünü ölçtüğünü yazıyor art niyetli biri olduğunu düşünmüyorum son zamanlarda çok iyi deal hazır sistem hazırlamasada goat v4 VS en fp hazır sistem ortaklıklarını yaptığını düşünüyorum.Piyasadaki en boş kanallardan biri. Donanımlar hakkında yeterli bilgisi olduğunu bile düşünmüyorum ki bu adam 9060XT incelemesi yayınlayıp saf güçte 4070 in ciddi anlamda önüne koyan biri, yani şu tabloyu nasıl ve ne şekilde bulabildi akıl alır gibi değil. Bu adamın incelediği en basit teknolojik aleti dahi ciddiye almam.
Alıntıyı görüntüle
Gerçek ise bu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
Bir işlemciye PBO ayarı vb yaparken de saçmalamışlardı. Monitör incelemeleri eh okey sayılır da geri kalan vasat maalesefPiyasadaki en boş kanallardan biri. Donanımlar hakkında yeterli bilgisi olduğunu bile düşünmüyorum ki bu adam 9060XT incelemesi yayınlayıp saf güçte 4070 in ciddi anlamda önüne koyan biri, yani şu tabloyu nasıl ve ne şekilde bulabildi akıl alır gibi değil. Bu adamın incelediği en basit teknolojik aleti dahi ciddiye almam.
Alıntıyı görüntüle
Gerçek ise bu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
Thunderobot yazınca TCL çıkıyor alt markasıdır belkiMonitörlerin ana vatanı https://www.displayspecifications.com/ gibi bir sitede kategorisi dahi olmayan marka...
Bilemiyorum, görürsen söyle.Thunderobot yazınca TCL çıkıyor alt markasıdır belki