🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Pchocası incelemeden inceleme falan göremeyiz gibi geliyor
Piyasadaki en boş kanallardan biri. Donanımlar hakkında yeterli bilgisi olduğunu bile düşünmüyorum ki bu adam 9060XT incelemesi yayınlayıp saf güçte 4070 in ciddi anlamda önüne koyan biri, yani şu tabloyu nasıl ve ne şekilde bulabildi akıl alır gibi değil. Bu adamın incelediği en basit teknolojik aleti dahi ciddiye almam.

Opera Anlık görüntü_2026-03-17_205434_www.youtube.com.webp

Gerçek ise bu şekilde;

Opera Anlık görüntü_2026-03-17_205710_www.youtube.com.webp

Piyasadaki en boş kanallardan biri. Donanımlar hakkında yeterli bilgisi olduğunu bile düşünmüyorum ki bu adam 9060XT incelemesi yayınlayıp saf güçte 4070 in ciddi anlamda önüne koyan biri, yani şu tabloyu nasıl ve ne şekilde bulabildi akıl alır gibi değil. Bu adamın incelediği en basit teknolojik aleti dahi ciddiye almam.

Alıntıyı görüntüle

Gerçek ise bu şekilde;

Alıntıyı görüntüle
12 tane amd favori oyunu test etse geçebilir.

Alıntıyı görüntüle

Gerçek ise bu şekilde;

Alıntıyı görüntüle
Monitor deki ölçümleri çokta yorum bazlı değil hocam gördüğünü ölçtüğünü yazıyor art niyetli biri olduğunu düşünmüyorum son zamanlarda çok iyi deal hazır sistem hazırlamasada goat v4 VS en fp hazır sistem ortaklıklarını yaptığını düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle

Gerçek ise bu şekilde;

Alıntıyı görüntüle
Bir işlemciye PBO ayarı vb yaparken de saçmalamışlardı. Monitör incelemeleri eh okey sayılır da geri kalan vasat maalesef

Thunderobot'un ben iyi bir marka olduğunu düşünüyorum. Benim elimdeki Casper laptopun da bir benzerini satıyordu bu marka ve ben Allah nazardan saklasın laptopumdan aşırı memnundum bence iyi ürünler satıyor. Casper gibi kötü bir algısı da yok, Türkiye'de tutacak gibi marka. Keşke ekonomimiz eskisi gibi iyi olsa da herkes Asus, MSI alsa o da ayrı konu.

Bizim pazarı domine edecek gibi. Meydan Çin'e kaldı. Benim laptopun control centerı yerine gidip Thunderobot 911X'in control centerini indirmiştim oradan biliyorum. Logosu falan çok acemice ama hani saf performans odaklı bakarsak fena durmuyorlar.

Son düzenleme:
Uzun zamandır 27" 2k geçesim var, render işleri 1080p'de baya can sıkıyor. Fiyatlar da baya cezbetti, pffff 🤔

17964.webp

Fiyatlar rekabetçi ben beğendim.

Beyler alınır mı alınmaz mı net? 24 inç 420hz ve 27 inç 240hz?

Hasan Tahsin ilk kurşun siparişi geçiyorum arkadaşlar şans dileyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,201
Üyeler
190,329
Son üye
zaNaX-
Geri