PC power tuşu çalışmıyor

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar dün hiçbir sorun yoktu, saat 9 gii kapattım ondan sonra da hiç açmadım
Şimdi uyandım ve açmak istedim ama açılmadı power tuşuna basıyorum hiçbirşey olmuyor.
Anakart ta küçük bir ışık var ekran kartı slotunda o yanıyor, internet ışığı yanıyor ama kasa çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Ryzen 5 3600
Prime b450m-k
Msı rx 5500 xt mech

Son düzenleme:
Anakartınız için tahminim ROG Maximus XI Hero. Doğru mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam artık konu açarken lütfen ya imzanıza ekleyin sürekli kalsın ya da konu açarken yazın.

geçmiş olsun anakart yanmış sistem gg
hocam nasıl tahmin ettiniz :D dolar hakkında bi yorum yapar mısınız? yatırım yapacağım da

Screenshot_47.png

Hocam 7. konumdaki yerde şablon var. şablona göre pwr_btn tarzında yazması lazım daha önce yapmadım ama büyük ihtimal öyle sağ üstteki 2 pin i kısa devre yaparak açmayı deneyin. olmaz ise 11 deki 2 pini kısa devre yapın bios sıfırlamak için.

Power tuşuna dokundum ama bir şey olmadı, şimdi bir arkadaşıma haber verdim o gelip bakıcak, teşekkür ederim.
hocam nasıl tahmin ettiniz :D dolar hakkında bi yorum yapar mısınız? yatırım yapacağım da

Alıntıyı görüntüle
Hocam 7. konumdaki yerde şablon var. şablona göre pwr_btn tarzında yazması lazım daha önce yapmadım ama büyük ihtimal öyle sağ üstteki 2 pin i kısa devre yaparak açmayı deneyin. olmaz ise 11 deki 2 pini kısa devre yapın bios sıfırlamak için.

Arkadaşlar garip bir biçimde açıldı pc , anlamadım.

Alıntıyı görüntüle
Tornavida ile kısa devre yaparak açmayı denermisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri