Fiyatı uygun bir bilgisayara gider göstereceğim fatura ihtiyacım var alınır mı? Yazdığım için forumdan rage ban yiyeceksem o forumla işim olmaz zaten. Daha fazla uzatmanın bi manası yok polemiği.Bağırtmayı umarım şimşek gösterir sana, hem şirketim diyorsun hem de fatura kesmiyorsun ee nasıl gelir göstereceksin bunun satışını yaptığında? Demek ki faturasını kesmeyeceksin uzatma yaptığın yasal değil umarım forumdan da uzaklaştırılırsın @Perfectshot06
Gider göstermek şirkette kullanacağın bir ürünse olur sen elden satacağım diyorsun?Fiyatı uygun bir bilgisayara gider göstereceğim fatura ihtiyacım var alınır mı? Yazdığım için forumdan rage ban yiyeceksem o forumla işim olmaz zaten.
şu vergi sistemi değişse de sizin gibi sistemi suistimal edenler bunu yapamasa artık.Fiyatı uygun bir bilgisayara gider göstereceğim fatura ihtiyacım var alınır mı? Yazdığım için forumdan rage ban yiyeceksem o forumla işim olmaz zaten. Daha fazla uzatmanın bi manası yok polemiği.
Uzatmaz mısın? Daha fazla polemiğe girmek istemiyorum yazdıkça cevap veriyorsun. Lütfen sus.Gider göstermek şirkette kullanacağın bir ürünse olur sen elden satacağım diyorsun?
Sonra da eleştirenlere sizi bağırtan ne diyorsun, haddini bil.
Benim ödediğim vergiden haberin var mı? Boş muhabbetti uzatma lütfen.şu vergi sistemi değişse de sizin gibi sistemi suistimal edenler bunu yapamasa artık.
Kendi adıma bu konuya bi mesaj daha yazmayacağım haklısın.beyler şu ramazan ayında birbirinizin kalbini kırmayın konuyu da gereksiz kirletmeyin 3 sayfa yazı var 2 sayfa sizin tartışmanız gerek yok böyle şeylere
Önceden yapıyorlardivatan sistem montajı yapmıyor sanırsam gidip mağazadan alsak montaj yaparlar mı
Valla lazımsa alınır bence fiyatı sıfıra göre uygun geldiAlınır mı beyler, benim içime Intel işlemci ve anakart içime pek sinmiyorda
İşlemci ve anakart nasıl sizce Intel sıkıntı değilmiÖnceden yapıyorlardi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla lazımsa alınır bence fiyatı sıfıra göre uygun geldi