2500TL bütçem var Al-Sat İçin ürün önerir misiniz? ?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba öğrenciyim sağdan soldan para kazanarak kendime bir bilgisayar almayı düşünüyorum.
Ürün almam lazım bana hızlı dönen hızlı satılan bir ürün önerebilir misiniz? acaba.
Letgo/Sahibindende fiziksel olarak satış yapmayı düşünüyorum.
Başka yerlerde satış yapabilirmiyim bilmiyorum varsa platform değerli cevaplarınızı beklerim.
Onun haricindee bu kadar yani.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ha unutmadan başka nasıl para kazanabilirim acaba fikriniz varmı ?
Çok soru sordum umarım kurallara aykırı değildir.
Teşekkürler...

Steam üzerinden takas yaparak para kazanabilirsin,eğer hesabın takas yapmaya açıksa,ben sana yardımcı olurum istersen
2500 e öyle adam akıllı ddr3 sistem dizersen o da gider rahat

Merhaba öğrenciyim sağdan soldan para kazanarak kendime bir bilgisayar almayı düşünüyorum.
Ürün almam lazım bana hızlı dönen hızlı satılan bir ürün önerebilir misiniz? acaba.
Letgo/Sahibindende fiziksel olarak satış yapmayı düşünüyorum.
Başka yerlerde satış yapabilirmiyim bilmiyorum varsa platform değerli cevaplarınızı beklerim.
Onun haricindee bu kadar yani.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ha unutmadan başka nasıl para kazanabilirim acaba fikriniz varmı ?
Çok soru sordum umarım kurallara aykırı değildir.
Teşekkürler...

Csde Al sat yapabilirsin paran arttıkça kâârın da artar bende Cs kendi çapımda yatırım yapıyorum onun dışında oyun hesapları alıp satabilirsin Facebook grupları falan oluyor oyunun hesap piyasasına hakim olduğunda dolandırılmadan hesap alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Csde Al sat yapabilirsin paran arttıkça kâârın da artar bende Cs kendi çapımda yatırım yapıyorum onun dışında oyun hesapları alıp satabilirsin Facebook grupları falan oluyor oyunun hesap piyasasına hakim olduğunda dolandırılmadan hesap alabilirsin
Onun dışında fiziksel al sat bana göre uğratırıcı ve karlı gelmiyor

Onun dışında fiziksel al sat bana göre uğratırıcı ve karlı gelmiyor
CSde al sat iyi gibi ama banada bu çok kazandırmıo gibi gelio ve çok hakim değilim o yüzden girmeye biraz korkuyorum açıkcası.
Şey yapabilirim cs oynayan bir arkadaşım var ondan bir kaç kasa atrmasını isteyebilirim o kasaları satıp 2-5 dolar arası trade/al-sat yapabilirim.Ufak ama hiç yoktan iyidir.Düşüncen nedir acaba ?
Reis o zaman ikinci elden tablet telefon kovala da onların piyasası nasıl hiçbir fikrim yok
Airpods Kulaklık Düşünüyorum.
Ps4 Kol felan gider ya bence.

CSde al sat iyi gibi ama banada bu çok kazandırmıo gibi gelio ve çok hakim değilim o yüzden girmeye biraz korkuyorum açıkcası.
Şey yapabilirim cs oynayan bir arkadaşım var ondan bir kaç kasa atrmasını isteyebilirim o kasaları satıp 2-5 dolar arası trade/al-sat yapabilirim.Ufak ama hiç yoktan iyidir.Düşüncen nedir acaba ?

Steam hesabın varsa cs2 değil de tf2 takası yapmayı ogretebilirim

kaarın olmasını istiyosan 5-10 dolarla çok bir kar sağlayamazsın

kaarın olmasını istiyosan 5-10 dolarla çok bir kar sağlayamazsın
Bütçem artsın yeter.
Gerçekten kaar için en az kaç sermaye ile yapmalıyım ?
Steam hesabın varsa cs2 değil de tf2 takası yapmayı ogretebilirim
Güncel olarak yapıyormusunuz ?
Para kazandırıyorsa olur derim.

Bide mesajlara geç cevap verdiğim için özür dilerim pc ye çok bakamıyorumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,390
Üyeler
190,363