Darmoshark m3 v2 mouse sticker

Reaksiyon skoru
4
merhabalar. wraithin siteside dolanırken kullanıcı yorumları kısmında bu fotoğrafları gördüm. bu mouse üzerine sticker tarzı bir şey yapıştırmış ve görünüş olarak da baya hoşuma gitti işin açıkçası. kutu içeriğinde mi var diye wraithe mesaj atıgımda bana şunu dediler:

Merhaba,

Üretici firma her batch gönderiminde kutu içeriğini ve paketleme stilini değiştirebilmektedir. Ürünlerin tarafınıza üretici firmadan alındığı haliyle ve sıfır paketli olarak gönderim sağlanması nedeniyle kutu içerikleri konusunda maalesef net bilgimiz bulunmamaktadır.

Güzel bir bayram geçirmenizi dileriz.

Saygılarımızla,
Wraith Esports

yardımcı olabilecek var mıdır?

Ekler

• 1774013161278.webp
    1774013161278.webp
    87.1 KB · Hit: 12
  • 1774013168237.webp
    1774013168237.webp
    104.6 KB · Hit: 10
merhabalar. wraithin siteside dolanırken kullanıcı yorumları kısmında bu fotoğrafları gördüm. bu mouse üzerine sticker tarzı bir şey yapıştırmış ve görünüş olarak da baya hoşuma gitti işin açıkçası. kutu içeriğinde mi var diye wraithe mesaj atıgımda bana şunu dediler:

Merhaba,

Üretici firma her batch gönderiminde kutu içeriğini ve paketleme stilini değiştirebilmektedir. Ürünlerin tarafınıza üretici firmadan alındığı haliyle ve sıfır paketli olarak gönderim sağlanması nedeniyle kutu içerikleri konusunda maalesef net bilgimiz bulunmamaktadır.

Güzel bir bayram geçirmenizi dileriz.

Saygılarımızla,
Wraith Esports

yardımcı olabilecek var mıdır?
Hocam kutu içeriğinden olmayabilir. Bende M3S wireless versiyonu var bende çıkanlar daha farklıydı malzeme yapısı dandiktir ama üzmez 2023.9 aydan beri benimle orta scroll bozuldu 1 yıldır öyle kullanıyordum ama artık canımı biraz fazla sıktığı için değiştirme kararı aldım onun dışında güzel mouse. Hocam orjinali sanırım bu.
1774015742565.webp

Hocam kutu içeriğinden olmayabilir. Bende M3S wireless versiyonu var bende çıkanlar daha farklıydı malzeme yapısı dandiktir ama üzmez 2023.9 aydan beri benimle orta scroll bozuldu 1 yıldır öyle kullanıyordum ama artık canımı biraz fazla sıktığı için değiştirme kararı aldım onun dışında güzel mouse. Hocam orjinali sanırım bu.
Alıntıyı görüntüle
çok sağolun hocam. peki bunları nerden satın alabiliriz ne diye geçiyor bunlar? ayrıyeten bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouselar var mıdır?

çok sağolun hocam. peki bunları nerden satın alabiliriz ne diye geçiyor bunlar? ayrıyeten bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouselar var mıdır?
Hocam ne desem yalan olur darmoshark alabilirsiniz üzmez ben hem iş hemde oyun oynuyorum ondan orta scroll önemli benim için ama siz sadece oyun oynuyorsanız çok sorun yaşatacağını sanmıyorum ben Razer Viper V3 Pro satın aldım dün amazon üzerinden bakalım ne olacak.

Clickleriyle alaklaı hiç bir sorun yaşatmadı alışırsınız güzeldir ben çok mouse işinden anlayan biri değilim açıkcası daha iyi hakim olan arkadaşlar varsa onlar sizi yönlendirirse daha mantıklı olur dün biri bana Scyrox V8 önermişti eğer bütçeniz çıkıyorsa birde buna bakın derim. Bunlar mouse kaymaz bant diye geçiyor sanırım internette araştırıp binbir türlü versiyonunu bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,197,733
Üyeler
190,262
Son üye
Dizf
Geri