❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 5.841TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)

İkisinide denediniz mi blacksharkın ses kalitesi için daha iyi diyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müzik dinlemek için blackshark v3 mü nova 5 mi
Nova 5'in sesini iyi yapan şey açık ara Sonar uygulaması çok fazla ses profili var ve siz de modifiye edebiliyorsunuz yoksa default olarak tabii ki razer'ın sesi daha iyi

Nova 5 çok konforlu ve ses kalitesi iyi bir kulaklık. Razer ise mikrofonu çok iyi bir kulaklık tercih sizin
Ayrı Mikrofona sahibim. Önemli olan fena şekilde ayak sesi kasmak nerden geldiğini anlamak. BS sipariş ettim amaa iptal edebilirim. Sizce hangisi?

cloude 3 s mi yoksa bu mu daha iyi?
Konfor ve malzeme kalitesi olarak cloud 3s ama mikrofon ses kalitesi ve diğer her şey için blackshark v3

Ayrı Mikrofona sahibim. Önemli olan fena şekilde ayak sesi kasmak nerden geldiğini anlamak. BS sipariş ettim amaa iptal edebilirim. Sizce hangisi?
Anlamadım konudaki Blackshark'ı mı sipariş verdiniz iptal etmenize gerek yok gayet iyi ses kasabilirsiniz.

Konfor ve malzeme kalitesi olarak cloud 3s ama mikrofon ses kalitesi ve diğer her şey için blackshark v3

Anlamadım konudaki Blackshark'ı mı sipariş verdiniz iptal etmenize gerek yok gayet iyi ses kasabilirsiniz.
Evet konudakini sipariş etmiştim dün akşam. Harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesinden çok fps oyunlarındaki ses kalitesi önemli. Hem tablete bağlayabileceğim hem de bilgisayara. Eğer steelseries daha iyiyse onu alayım.

hocam bu razerın pedleri kumaş mı ve benim kasada bluetooth yok nasıl bağlarım mesela xbox kolunu bluetooth dongle ile bağlıyorum o şekil bağlayabilir miyim yoksa dongle çıkıyor mu içinden?

bu daha iyi ses kasmak için

hocam bu razerın pedleri kumaş mı ve benim kasada bluetooth yok nasıl bağlarım mesela xbox kolunu bluetooth dongle ile bağlıyorum o şekil bağlayabilir miyim yoksa dongle çıkıyor mu içinden?
USB Kablosuz Dongle çıkıyor içinden güvenle bu modeli alabilrisin. hibrit bir yapıya sahip biraz kumaş biraz deri güzel bir yapısı var

steelseries nova 5 mi bu mu arkadaşlar ya
Evet konudakini sipariş etmiştim dün akşam. Harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesinden çok fps oyunlarındaki ses kalitesi önemli. Hem tablete bağlayabileceğim hem de bilgisayara. Eğer steelseries daha iyiyse onu alayım.
cloude 3 s mi yoksa bu mu daha iyi?
Beyler ürün 350 TL daha düştü kapın hemen

Hayır ürün dün 6680 TL'den 6180'e düşüyordu ana fiyat üzerinden 350 TL indirim oldu hala 500 TL indirim var 5841 TL oluyor.
Dayanamıyorum alıcam galiba 😃 bayram harçlıklarımla bunlarda kronik var mı hocam razerın diğer bi modelinde kırılıyodu ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,405
Üyeler
190,366
Son üye
xBesy7
Geri