Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,430
Bütçe
10000
Selamlar dostlar.

Yaklaşık 10.000 TL bütçeye bir bilgisayar koltuğu arıyorum. Normalde gözüm çok HAWK Chair Future Black modelinde kaldı ancak en düşük fiyat 13.000 TL ve o parayı vermeye elim gitmiyor. O fiyata kadar dengi veya daha iyisi dediğiniz bir oyuncu koltuğu tavsiyeniz var mı?

Kumaş arıyorum çünkü en mantıklı ve rahatı öyle gibi. 180 derece yatan, 4D kolçaklı istiyorum. Mümkün olan en ergonomik ve rahat olanı.
Bütün marka modellerde illa bir şikayetler okuyorum, o iş sanırım biraz şansa kaldı gibi. HAWK için ayağı kırılıyor diyenleri bile okudum.

190 cm, 100 kg ölçüsünde biriyim.

1774109149599.webp

Full kumaş olması zorunlu değilse xdrive akdeniz öneririm bizzat kullanıyorum oturma yerleri kumaş kalan kısımlar deri gerçekten iyi bir koltuk.

Selamlar dostlar.

Yaklaşık 10.000 TL bütçeye bir bilgisayar koltuğu arıyorum. Normalde gözüm çok HAWK Chair Future Black modelinde kaldı ancak en düşük fiyat 13.000 TL ve o parayı vermeye elim gitmiyor. O fiyata kadar dengi veya daha iyisi dediğiniz bir oyuncu koltuğu tavsiyeniz var mı?

Kumaş arıyorum çünkü en mantıklı ve rahatı öyle gibi. 180 derece yatan, 4D kolçaklı istiyorum. Mümkün olan en ergonomik ve rahat olanı.
Bütün marka modellerde illa bir şikayetler okuyorum, o iş sanırım biraz şansa kaldı gibi. HAWK için ayağı kırılıyor diyenleri bile okudum.

190 cm, 100 kg ölçüsünde biriyim.

1774109149599.webp
bu attığınız güzel duruyor takipteyim konuyu

bu attığınız güzel duruyor takipteyim konuyu
koltuk zaten güzel ancak fiyatı çok artmış durumda ve pahalı gerçekten. Fab serisinden 4 bin lira daha pahalı. Fiyatı 10-11K düşse direkt alacağım.

koltuk zaten güzel ancak fiyatı çok artmış durumda ve pahalı gerçekten. Fab serisinden 4 bin lira daha pahalı. Fiyatı 10-11K düşse direkt alacağım.
hocam bence savaştan ötürü savaş sonlanırsa bence fiyatlar biraz daha düşer

Titanseat kullaniyorum ben öneririm.
mekanizma ve ayaklar dayanıksız gözüktü gözüme tamamen önyargı. Bir de oturma yeri ince duruyor. Nasıl sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bence savaştan ötürü savaş sonlanırsa bence fiyatlar biraz daha düşer
koltuğun fiyatı uzun süredir bu bantta savaştan ötürü bir durum olduğunu sanmıyorum.

mekanizma ve ayaklar dayanıksız gözüktü gözüme tamamen önyargı. Bir de oturma yeri ince duruyor. Nasıl sizce
Oturma yeri ince fakat beni rahatsız etmedi. Bazıları kalas gibi demişti yorumlarda ben alirken o kadar da değil yani. Mekanizmada sallanma oldugu için hafif bir boşluk var kilit durumunda o birtek beni rahatsız ediyor ama saglamligindan eminim. En arkaya kadar actim oturdum kalktim bir sıkıntı görmedim. Ev taşımam gerektigi için sök tak yaptım ben vida yerleri bi tık sıkıntılı diyebilirim. Çok fazla sök tak yapilirsa yalama yapabilir ama öyle bir durum yaşanmaz diyorsan bu gözardı edilebilir. Bunlarin dısında kendi elestirim kafa yastigi hakkinda olur. Kafa yastiginda visco ped kullanildigi icin taş gibiydi ben elyaf ile degistim ic malzemesjni o şekilde kullaniyorum. Tüm bunlara ragmen halen alinabilecek en fiyatperformans koltuk diyebilirim. Exvegada kronik sıkintılar var. Hawk fiyatlarini arttirdi ve özellik olarak titanseatden bir tık geride.

Future iyi, 9 taksit imkanıyla beraber alınır. Zio Valor 2'ye de bir bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,224
Üyeler
190,328
Son üye
nazo93
Geri