İnce hesaptaki bu sistem nasıl 90k bütçem var

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
90000
Sizce bunaistem nasıl kasayı coolermaster yapıcam 850w 80+gold
Anakartı b850tuf wifi
Fiyatı 83k civarı yapıyor nasıl sizce
90k ya hazır sistem veya tek tek önerisi olan varmıdır
Bunun yerine RX9070XT sistemlere bakmanı öneririm

Yok hocam ya amd ekran kartı istemiyorum şuanda amd ekran kartılı bi sistem kullanıyorum bu seferde nvidia denemek istiyorum
Anladım hocam bende aktif olarak şuan aynı ekran kartını RX9070XT kullanıyorum 5070ti gücünde ondan o fiyatlara çıkıyorsan daha sağlam olsun diye söyledim tercih senindir tabii

5070 sisteme o kadar para verilmez

gelistirme secenekleri de iyi bunun hem.
Şuana kadar baktıklarımdan en mantıklısı bu galiba hocam sagolun anakrtı b850 eagle yaptım kasayı 850 w +80gold yaptım ssd 2 tb yaptım -39 tl ye 91 k yapıyor nasıl sizce

Sizce bunaistem nasıl kasayı coolermaster yapıcam 850w 80+gold
Anakartı b850tuf wifi
Fiyatı 83k civarı yapıyor nasıl sizce
90k ya hazır sistem veya tek tek önerisi olan varmıdır
Dün Vatan 55 liraya 5.070'li sistem satıyordu Sen Neredeydin kardeşim. Parçaların hepsini tek tek incelemedim ama yazık şu paraya ya. Vatan'daki sistem satılıyor mu hala Bir bak istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün Vatan 55 liraya 5.070'li sistem satıyordu Sen Neredeydin kardeşim. Parçaların hepsini tek tek incelemedim ama yazık şu paraya ya. Vatan'daki sistem satılıyor mu hala Bir bak istersen
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html

Senin için buldum. Ssd'yi 2 TB yapınca 63.000 yapıyor.
Ben intelden anlamam, 2 fanlı.
Bu açıdan belki performansı biraz daha düşük olabilir ama arada 30.000 TL farkı düşündüğün zaman neredeyse bir ekran kartı fiyatı daha yapar. Hatta 11 12k eklesen 42k fiyat farkı yapar. Ona da 5070 ti alırsın.

Bu 91 92k lık sistem tam keriz söğüşleme.

Hee iyi yonden şu var. Madem bütçe bu kadar bol, ben emek verir hepsini teeek tek toplardım. Bazı parçaları 2. Elden alırdım mesela. (Bazen 2. Elde sıfır ürünler oluyor)

Bu arada işlemci de farklı onu yeni farkettim. Ama yine de pahalı geldi bana hocam ya. Her sey ekran kartı değil ama yine de 5070 li bir sistem için bu fiyat çokkkk. Hele sadece oyun falan oynayacaksan

Son düzenleme:
Geri