Asus rog xg27aqdmgr OLED Monitör 26.700TL +9 TAKSİT

dell olan çok hafif mat kaplama mıydı
niti tayfun hocadan öğrendiğimiz iyi oldu acdms stoğa girmiş onu al bence
Dell de glossy. Hem Asus, hem de Dell de glossy ve yansıma önleyici katman var. Bulanıklık/kumlanma gibi sorunlar yok.

Xg27aqwmg modellerin rakibi 500hz qd oled monitörler onlarda pahalı. Tier olarak xg27aqwmg ile kapışır. Sebebi sdr da 250 nit ten 300nit e çıkması woled kadar iyi, zira renk parlaklığı da daha yüksek qd oled panellerin. 500hz modeli yan yana koyarsan sdr da cok bir fark görmezsin eğer oda fazla aydınlık değilse. Ayrıca trueblack500 bu modellerde de var.

XG27AQDMES modeline gelecek olursak parlaklık olarak normal qd oled monitörlerden bile zayıf. MSI 500hz olanı 300nit, normal 240hz-360hz arası olanlar 250nit iken xg27aqdmes 200nit. Hem sdr hem de HDR kırpık bir model.

Xg27aqwmg parasına qd oled olarak xg27acdms, aw2725d ve mag272qp x28 modelleri alınabilir. Ama dediğim gibi dengi olanlar 500hz qd oled modellerdir.
Teşekkürler. Sistem %80 MSI olduğu için msı marka bakıyorum ben de. Attığın son model hoşuma gitti fakat pivot yazıyor sanırım monitör tutucu olmuyor pivotlarda doğru mu?

MSI MAG 272QPW QD-OLED X28

Teşekkürler. Sistem %80 MSI olduğu için msı marka bakıyorum ben de. Attığın son model hoşuma gitti fakat pivot yazıyor sanırım monitör tutucu olmuyor pivotlarda doğru mu?
Hem vesa desteği hem de pivot özelliği var. Yani monitör tutucu takabilirsin.

Oled monitör aldım mesajları okuduğum da tereddüt ettim Asus rog pg27aqdp model woled gen 3 480hz monitör yanlış mı yaptım bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Hem vesa desteği hem de pivot özelliği var. Yani monitör tutucu takabilirsin.
Evet varmış tekrardan sağolasın. Dün akşam 5070 ekran kartı aldım 1080p monitörü de yükseltmek istiyordum bu modeli alırım sanırım.

Oled monitör aldım mesajları okuduğum da tereddüt ettim Asus rog pg27aqdp model woled gen 3 480hz monitör yanlış mı yaptım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Mat ve 3.nesil woled almışsın.

Belki çoğu kişi için sağlıklı bir çözüm olarak gelmeyebilir, tavsiye de değil ancak ultra saf su ile seyreltilmiş ipa ve temiz bir mikrofiber bez ile ayna gibi oluyor. Çok dert değil yani.
Distileli saf su getirttim sırf bunun için temizlemiyor. İzopropilli alkol aldım %70 oda temizlemiyor ve araştırmalarım sonucu sorun kronik silmemek elde değil ama sorun bu oled bir araştırın. Yanık değil resimdeki sadece monitör kapalı iken belli oluyor yandan ve ışığın fazla olduğu yerde açıkken hiç belli olmuyor test vs de yaptım yanık değil. Araştırırsanız sonucu bununla karşılaşanlar olduğunu görebilirsiniz. model PG27UCDM.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    319.8 KB · Hit: 32
Xg27acdms alabilirsin kırpık değil. Dell'in srgb modundaki yanlış gama problemi yok, ayrıca yakınlık sensörü gibi daha fazla özellik bulunduruyor. Asus monitörler hem sdr hem e hdr da en parlak olanlar. Sadece en ucuz modellerinden kaçın.
kafa gene karıştı hadi bakalım :D Asusun servisi kötü diyorlar Dellin reputasyonu daha iyi sanki türkiyede nasıldır hiç bir fikrim yok 2 dell monitorum oldu 2sindede hiç sorun yaşamadım.

Ekler

• 9291.webp
    9291.webp
    68.1 KB · Hit: 27
Distileli saf su getirttim sırf bunun için temizlemiyor. İzopropilli alkol aldım %70 oda temizlemiyor ve araştırmalarım sonucu sorun kronik silmemek elde değil ama sorun bu oled bir araştırın. Yanık değil resimdeki sadece monitör kapalı iken belli oluyor yandan ve ışığın fazla olduğu yerde açıkken hiç belli olmuyor test vs de yaptım yanık değil. Araştırırsanız sonucu bununla karşılaşanlar olduğunu görebilirsiniz. model PG27UCDM.
İlginç. O kadar da teşhirde inceledim ancak böyle bir şeye denk gelmemiştim, anlaşılan reddit üzerinden epey kurcalamak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pg32ucdm gen 3 görün bir de. Daha iyi kaplama ve daha iyi parlaklık (hem sdr, hem de HDR) sunuyor. Msrp fiyatı 1300 dolar. Tr ye yakında gelir diye umuyorum.
Alıntıyı görüntüle
Şüphesiz çok daha iyidir. Ülkemize gelmesi temennisiyle, takdir edersiniz ki bu konuda epey geriden geliyoruz. Umarım şişirilmeden kısa sürede temin edebiliriz.

İlginç. O kadar da teşhirde inceledim ancak böyle bir şeye denk gelmemiştim, anlaşılan reddit üzerinden epey kurcalamak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şüphesiz çok daha iyidir. Ülkemize gelmesi temennisiyle, takdir edersiniz ki bu konuda epey geriden geliyoruz. Umarım şişirilmeden kısa sürede temin edebiliriz.
Yeni kaplama çizilmeye karşı daha dayanıklı, ışık altında daha iyi siyah derinliği sağlıyor ve mor ton azaltıldı. Eski nesil modellerede uygularlar umarım.

Sol eski kaplama, sağ yeni kaplama qd oled.
9291.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,526
Üyeler
192,741
Son üye
akra4142
Geri