Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi

fan sesi zaten yok zero rpm yüzünden de bende cw var ama duyulmuyor masanın altına yatıp psu ya kulağını dayayınca duyuluyor anca. Pc yi kullanırken falan fan sesi bastırıyor onu
benim kasa masanın üstünde. cw olsa duyardım. cw olan tek şeyim 9070xt nitro ekran kartı :( o da çogunda var zaten. önceden 4070ti kullanırken kasadan sıfır ses çıkıyordu.

Öneren olmuş ama pekiştirmek adına atıyorum. Daha dün aldım ben de, %100 japon parçalar kullanılmış. Benim kesin önerimdir.

Sanırsam bunu alacağım. Amazon ile konuşmuştum. Mağduriyet durumu göz önünde bulundurarak fiyat konusunda düzenleme yapacağını belirtmişti. Büyük ihtimal normal fiyatından daha uyguna almış olacağım.

Corsair e850rm nasıl psu fsp karşısında ikise de b+ ilerde corsair almayı düşünüyorum beyazıyla fsp aynı fiyatta

Sanırsam bunu alacağım. Amazon ile konuşmuştum. Mağduriyet durumu göz önünde bulundurarak fiyat konusunda düzenleme yapacağını belirtmişti. Büyük ihtimal normal fiyatından daha uyguna almış olacağım.

Alanların çoğu msi psulardan şikayetçi a-gl serini kronik sorunlu , a-gls ve a-g de sürekli yüksek sesli coil whine konuları açılıyordu bir de FSP gibi bir üretici varken neden sadece marka olan msi'ı tercih edesin.
Post automatically merged:

Corsair bir tık daha önde ama aradaki makas fazlaysa fsp alınır şahsi önerim.
Corsair rm-e önde falan değil dümdüz B tier ortalama bir psu FSP Vita üst seviye A tier bir psu ve FSP direkt bir psu üreticisi bu da var.

Alanların çoğu msi psulardan şikayetçi a-gl serini kronik sorunlu , a-gls ve a-g de sürekli yüksek sesli coil whine konuları açılıyordu bir de FSP gibi bir üretici varken neden sadece marka olan msi'ı tercih edesin.
Post automatically merged:

Corsair rm-e önde falan değil dümdüz B tier ortalama bir psu FSP Vita üst seviye A tier bir psu ve FSP direkt bir psu üreticisi bu da var.
Kanka FSP kötü diyen olmadı sen niye avukatlığını üstlendin ki durduk yere. Evet hepimiz biliyoruz çok köklü bir psu üreticisidir. Corsair de atlet don satmıyor ya kanka onun da kalitesi ortada. Herkesin tier listinde ürünler farklı değerlendiriliyor. Kendi referans aldığın listeye göre yorumlaman doğal benim de kendi referans aldığım noktalar var. Corsair malzeme kalitesi olarak hep bir tık daha önde gelir benim nezdimde.

Kanka FSP kötü diyen olmadı sen niye avukatlığını üstlendin ki durduk yere. Evet hepimiz biliyoruz çok köklü bir psu üreticisidir. Corsair de atlet don satmıyor ya kanka onun da kalitesi ortada. Herkesin tier listinde ürünler farklı değerlendiriliyor. Kendi referans aldığın listeye göre yorumlaman doğal benim de kendi referans aldığım noktalar var. Corsair malzeme kalitesi olarak hep bir tık daha önde gelir benim nezdimde.
Avukatlığını niye yapayım :D FSP direkt markadan ziyade üretici ve ben 1 kaynağa değil 2 kaynağa bakıyorum. Doğru olanı söylediğimizde neden hep bi ''fanboy'' , ''avukat'' laflarını yiyorum anlamıyorum. Zaten fiyatını hak eden bir psu değil aynı fiyata daha kaliteli 1000w olan modeller var bu lafım FSP için de geçerli bu fiyatlara aynı kalitede 1000w modeller bulunuyor zaten.

Geri