Yardım HYPERX CLOUD III SAĞ KULAKLIKTAN ARA ARA SES KESİLMESİ

raxon46

80+
Reaksiyon skoru
59
ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM HYPERX CLOUD 3 DE KULAKLIK ÜZERİNDE BULUNAN VOLUME AYARLAMA TEKERLEİĞİNİ İLERİ GERİ YAPARKEN SAĞ KULAKLIKTA HAFİF Bİ CIZIRTI HATTA BAZEN SESİ SADECE SOLDAN VERİYOR SİZCE SEBEBİ NEDİR

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM HYPERX CLOUD 3 DE KULAKLIK ÜZERİNDE BULUNAN VOLUME AYARLAMA TEKERLEİĞİNİ İLERİ GERİ YAPARKEN SAĞ KULAKLIKTA HAFİF Bİ CIZIRTI HATTA BAZEN SESİ SADECE SOLDAN VERİYOR SİZCE SEBEBİ NEDİR
Az önce denedim bende olmadı wireless mi ?

Bendedr oluyo bir kere düşürmüştüm ondan sanıyordum ama kronik galiba ses kesilince tekerleği elliyom duzeliyo

evet bende de öyle çözüm buldun mu
Hocam biraz geç oldu ama hallettim.9 aydır falan böyle kullanıyorum belki düzelir diye hatta belki port sorunludur diye anakart falan değişmiştim bi ara yine yasadim.Bugun kafama esti destege bahsettim durumdan çünkü kulaklığın sesini fulleyince bile sağdaki ses gidiyo veya bozuluyordu.Destek aynı bugun içinde yenisini göndereceklerini belirtti sorunlu kulaklığı göndermemi bile istemediler.HP'nin gerçekten güzel bir destek hizmeti var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,315
Üyeler
200,896
Son üye
testttt

Geri