Hangi Hazır Sistem Daha Mantıklı bütçe 55 k

kötü hocam vatandaki sisteme göre vatandaki sistemde kasayı cougar 850w gold yapabilirsin daha güzel olur o şekilde aklında bulunsun şuan en fp sistem bu alıcak olsam bunu alırım yani
Kasayı arkadaşın dediği gibi değiştiricem bir tek işlemcide değişebilse çok güzel olurmuş çünkü pek bilmiyorum işlemciyi oyun tarafında nasıl bir sonuç çıkartır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Rang0 hocam bu arada teşekkür ederim kasanın fiyatı baya uygunmuş

Kasayı arkadaşın dediği gibi değiştiricem bir tek işlemcide değişebilse çok güzel olurmuş çünkü pek bilmiyorum işlemciyi oyun tarafında nasıl bir sonuç çıkartır

@Rang0 hocam bu arada teşekkür ederim kasanın fiyatı baya uygunmuş
önemli değil

Hocam sistemi sipariş etmek istiyorum ama hata veriyor neden acaba

Ekler

• 8378.webp
    8378.webp
    88.7 KB · Hit: 24
KUARK-ARCHER / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 /500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET https://share.google/nbtGCsfV9LJap2e2h

Birde itopyada böyle bir sistem var eğer VATANDAKİ sistem olmazsa bunu alıcam galiba

onu bilmiyorum fakat arkadağın dediğide olmazsa herhangi bir şubeden yine taksitle alabilirsiniz.
şubede sıkıntı olmaz test ettirebilirsiniz düzgün çalıştığına dair hemde

Uygulama üzerinden hata veriyor hocam google üzerinden sipariş vermeyi deneyin
Hocam internet üzerindede denedim siparişi onaylamıyor

onu bilmiyorum fakat arkadağın dediğide olmazsa herhangi bir şubeden yine taksitle alabilirsiniz.
şubede sıkıntı olmaz test ettirebilirsiniz düzgün çalıştığına dair hemde
Şubede aynı fiyata veriyorlarmı yada gittiğimde şubeden hemen alabiliyormuyum

aynı fiyat şubede parçalar varsa hemen verirler veya 1 gün sarkar diye tahmin ediyorum

Hocam internet üzerindede denedim siparişi onaylamıyor

Şubede aynı fiyata veriyorlarmı yada gittiğimde şubeden hemen alabiliyormuyum
Parçalar varsa alırsın hocam bende bu kasayı aldım işlemci soğutucuyla kasayı msi yapıp 3 4 gün önce, benim bulunduğum yerdeki şubede sadece anakart yoktu 2 gün sonra geldi kasayı montojlayıp windows kurmuşlar aradılar gittim şubeden aldım zaten ona göre sende kurulu şekilde istersin yapıyorlar

Parçalar varsa alırsın hocam bende bu kasayı aldım işlemci soğutucuyla kasayı msi yapıp 3 4 gün önce, benim bulunduğum yerdeki şubede sadece anakart yoktu 2 gün sonra geldi kasayı montojlayıp windows kurmuşlar aradılar gittim şubeden aldım zaten ona göre sende kurulu şekilde istersin yapıyorlar
Hocam az önce sipariş ettim vatandan aslında işlemciyi istiyordum ama kasada işlemci değiştiremezsin dediler bu işlemcide iyi duruyor gelince görücez

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR - Vatan Bilgisayar https://share.google/K7k18Ihx5l40W4kl3
Monitörde bunu aldım hocam aslında Philips evnia almayı düşünüyordum Asus monitör vatanda vardı ikisini birlikte aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri