BİOS UPDATE SIRASINDA SİYAH EKRANDA KALDI!!!!

saetonn

80+
Reaksiyon skoru
56
Bilgisayar son iki gündür ilk çalıştırma gücü verdiğimde çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyordu. İkinci defa açtığımda ise biosa atıyordu ve görüntü geliyordu. Şimdi ise bios güncellemesi yapayım dedim ve siyah erkanda kaldı ne yapmam lazım

Bilgisayar son iki gündür ilk çalıştırma gücü verdiğimde çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyordu. İkinci defa açtığımda ise biosa atıyordu ve görüntü geliyordu. Şimdi ise bios güncellemesi yapayım dedim ve siyah erkanda kaldı ne yapmam lazım
.

GERÇEKTEN SİYAH ekranda mı bakmak için pc yi tv ye bağla hdmi ile

Deniyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garip bi şekilde küçük bi tv vardı onu bağladım ana monitörümde açıldı ne yaşıyorum ben ya
GERÇEKTEN SİYAH ekranda mı bakmak için pc yi tv ye bağla hdmi ile
Hocam bu ekrana görüntü gelmeme olayı neden olur sizce kapatıp açmaya çalışınca tek seferde açlılmıyor hala

Deniyeceğim

Garip bi şekilde küçük bi tv vardı onu bağladım ana monitörümde açıldı ne yaşıyorum ben ya
Bazen ilk açılış geç olur. Bios update yapıldıktan sonra geç başlama normaldir.
Görüntü varsa sıkıntı yok

Bazen ilk açılış geç olur. Bios update yapıldıktan sonra geç başlama normaldir.
Görüntü varsa sıkıntı yok
Hocam yok iki gündür gelen bi sorunun ardından bios update yaptım sorun hala geçmedi

Hocam yok iki gündür gelen bi sorunun ardından bios update yaptım sorun hala geçmedi
Monitörün ışığı yanıyor ama ekran siyah

Bios update sorunsuz yapıldığına emin misin? Yanlış sürüm, yarıda kesilme vs oldu mu? Bios update sonra ram training de vs kalabiliyo 5 10 bekleyebilirsin o da olmazsa bios pilini çıkarıp 10 dk bekleme ve diğer yöntemlerle biosu sıfırlayıp tekrar deneyebilirsin

Hocam bu ekrana görüntü gelmeme olayı neden olur sizce kapatıp açmaya çalışınca tek seferde açlılmıyor hala
GPU da görüntü almak için iki farklı kablo varsa olabiliyor. Kablo tek olduğu halde yapıyorsa ekran genişletme moduna geçmiş olabilir.
Ekran Alıntısı.webp

Bios update sorunsuz yapıldığına emin misin? Yanlış sürüm, yarıda kesilme vs oldu mu? Bios update sonra ram training de vs kalabiliyo 5 10 bekleyebilirsin o da olmazsa bios pilini çıkarıp 10 dk bekleme ve diğer yöntemlerle biosu sıfırlayıp tekrar deneyebilirsin
Hocam az önce hasbelkadar ekran geldi ondan sonra tekrar kapatıp açmayı denedim ekran gelmedi bios güncellendi o yoksa açılmazdı

GPU da görüntü almak için iki farklı kablo varsa olabiliyor. Kablo tek olduğu halde yapıyorsa ekran genişletme moduna geçmiş olabilir.Alıntıyı görüntüle
Ah bi açılsa bakacamda

Hocam az önce hasbelkadar ekran geldi ondan sonra tekrar kapatıp açmayı denedim ekran gelmedi bios güncellendi o yoksa açılmazdı

Ah bi açılsa bakacamda
knk update sonrasımı yaşıyorsun bu sorunu istersen jbat1 den resetle biosu

knk update sonrasımı yaşıyorsun bu sorunu istersen jbat1 den resetle biosu
Hocam update bile olmamış nasıl yarıda kesildi anlamadım ama şimdi bios flashback ile tekrar güncelliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,483
Üyeler
193,058
Son üye
tyyes
Geri