🔥İndirim Rapoo VT9PRO Wireless Kablosuz Mouse PAW3398 Sensör 🔥1.889₺

Neden mobil uygulama kullananların suçu günahı ne sen mi karar veriyorsun onların yerine ?
bende mobil uygulama kullanıyorum herkes için çalışan link attığınızda mobil uygulama kullananlarda açabiliyor linki. kafam neye esiyorsa ona göre link atarım diye bir konsept yok hocam burada.

bende mobil uygulama kullanıyorum herkes için çalışan link attığınızda mobil uygulama kullananlarda açabiliyor linki. kafam neye esiyorsa ona göre link atarım diye bir konsept yok hocam burada.

Web linki paylaşacaksın diye bir konsept varda benim mi haberim yok nerede yazıyor ?

Kafamın estiği bir şey yok niye bu kadar takıldın anlamadım sen iki kelime yazma diye ben tek tek uğraşamam burda günde 15-20 tane konu açıyorum her seferinde o şekilde uğraşmak kolayıma gelmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neyse konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum . İyi forumlar dilerim . Sol alt kısımda rapor et kısmı var yanlış bir konseptse şikayet edebilirsin.

Linkin sende açılmaması arkadaşın sorunu değil dostum bu adam sizin bakıcınız hizmetliniz değil bulmuş paylaşmış açılmıyorsa linkte hangi uygulama olduğu yazıyor. Açarsın uygulamayı yazarsın ürünün adını bulursun ürünü istesen. Hem forumu öğretiyorsun adama sen 2025 Aralıkta katılmışsın foruma adam 2021 de katılmış

Böyle her konu açana saçma sapan sarıp milleti forumdan soğutuyorsunuz. Bakın sıcak fırsatlar eski müdavimleri bilir eski paylaşım yapanların tamamı yok oldu. Paylaşan kişi bir donanım arşivi çalışanı değil. Gönüllülük esasına dayalı sistemde kimsenin çıkıpta link çalışmıyor düzgün at deme lüksü yok. Kaldıki sorun paylaşan kişiyle ilgili değil forumun çoğu problemi biliyor.

Konuya gelirsek atk a9 varken 1500/2000 fiyat sklasında daha iyisi yok.

Shape yüzünden tercih edersiniz orasını bilemem.

• Beğen
Reaksiyonlar: Cra.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,256
Üyeler
192,980
Son üye
Mr.Listener
Geri