Ekran Kartı Takılı Halde Geldi!

Visa

80+
Reaksiyon skoru
34
İncehesaptan OEM kasa siparişi vermiştim yaklaşık 10 günden fazladır kullanıyorum oyunlarda falan herhangi bir sorun yok fakat kargo geldiğinde demonte olarak gelmemişti üstünde takılı olarak gelmişti bir sorun olur mu sizce? kasada birşeyi kontrol etmeli miyim üstünde takılı olarak geldiği için?

İncehesaptan OEM kasa siparişi vermiştim yaklaşık 10 günden fazladır kullanıyorum oyunlarda falan herhangi bir sorun yok fakat kargo geldiğinde demonte olarak gelmemişti üstünde takılı olarak gelmişti bir sorun olur mu sizce? kasada birşeyi kontrol etmeli miyim üstünde takılı olarak geldiği için?
Kartınız tek fanlıysa hiç bir şey olmaz siz yinede occt vb testlerini yapın birde kasanın içinde absürt derecede sallanmıyorsa sorun olmaz

Çalışıyorsa kullan işte kendinizi deliliğemi veriyonuz yav

Sikayet talebi olusturma varsa incehesap üzerinden olusyueun yoksa sikayetvara yazabilirsiniz.Sokete bir zarar gelmediyse sorun yoktur fakat sorumsuzluk

Sikayet talebi olusturma varsa incehesap üzerinden olusyueun yoksa sikayetvara yazabilirsiniz.Sokete bir zarar gelmediyse sorun yoktur fakat sorumsuzluk
Eve gidince bakıcamda tam anlamıyorum ama sorun yok gibi duruyordu yanında ekran kartı tutucuyuda takmışlar

Genelde 3 fanlı olanları takmazlar.
Benimki 2 fan 5060 ti 16 gb colorful
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü sorunsuz şuan oyunlar falan ama yinede bi demonte olarak gönderdikleri için herkese konu açayım dedim

Geri