Ups de tam tersini söylüyorgamergen bize ulaşan herhangi bir iade yok ups ile konuşmanız lazım dedi ups iade için iletişime geçerse ürünü istediğimi belirtin dedim o kadar.
Ups de tam tersini söylüyorgamergen bize ulaşan herhangi bir iade yok ups ile konuşmanız lazım dedi ups iade için iletişime geçerse ürünü istediğimi belirtin dedim o kadar.
Evet hocamBu gamergen in işi ben söyleyeyim. UPS bu kadar kargoyu kafasına göre iade edemez.
Hocam şuanda Gamer Gen ve UPS ile iletişime geçmek dışında yapacak bir şey yok gibi duruyor.Bu gamergen in işi ben söyleyeyim. UPS bu kadar kargoyu kafasına göre iade edemez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapmak lazım destek de açmıyor telefonu
Klasik itopya ya vallaha şaşırtmıyor bu adamlarups çanakkale ile görüştüm ben firma mail atmış hatalı fiyat sebebi ile ürünlerin geri dönmesi için 20 tane falan paket etkilenmiş. çanakkaledede ben etkilenmişim
Ürün olması gerektiğinden çok kaldı bence stokta yanlışıkla çok sattılar ve fazla satışları da bu şekilde iptal ettiler bence çünkü itopyada saliselik bitmişti.Hocam şuanda Gamer Gen ve UPS ile iletişime geçmek dışında yapacak bir şey yok gibi duruyor.
Klasik itopya ya vallaha şaşırtmıyor bu adamlar
Yaklaşık 15-20 dakika stokta kaldı çünkü.Hocam şuanda Gamer Gen ve UPS ile iletişime geçmek dışında yapacak bir şey yok gibi duruyor.
Ürün olması gerektiğinden çok kaldı bence stokta yanlışıkla çok sattılar ve fazla satışları da bu şekilde iptal ettiler bence çünkü itopyada saliselik bitmişti.
Kargoya çıkarmadan iptal etse insanlar bu kadar takılmaz, insanları heveslendirip iade yapmaları çok terbiyesizce bir davranış olmuş.Hocam şuanda Gamer Gen ve UPS ile iletişime geçmek dışında yapacak bir şey yok gibi duruyor.
Ürün olması gerektiğinden çok kaldı bence stokta yanlışıkla çok sattılar ve fazla satışları da bu şekilde iptal ettiler bence çünkü itopyada saliselik bitmişti.
Yaklaşık 15-20 dakika stokta kaldı çünkü.
Bu gamergen in işi ben söyleyeyim. UPS bu kadar kargoyu kafasına göre iade edemez.
Hocam Müşteri hizmetlerini darlayın ürün elime ulaşmasa THH'ye gideceğim deyin ( Gitmenizi tavsiye ederim kesinlikle)Bu gamergen in işi ben söyleyeyim. UPS bu kadar kargoyu kafasına göre iade edemez.
THH başvurusunda o ürünü eline ulaşan arkadaşın faturasını ve yazılı beyannamesini kullansalar kazanma ihtimalleri ciddi bir şekilde artmaz mı sizce hocam ?Herkesinkini iptal etmeselerde bazıları faydalansa, üstte bir arkadaş teslim almış konu çöpe gitmemiş olur.
Bence de hakkınızı arayın hocam.Hocam Müşteri hizmetlerini darlayın ürün elime ulaşmasa THH'ye gideceğim deyin ( Gitmenizi tavsiye ederim kesinlikle)