Gigabyte 9070 xt nin en sorunlu modeli bunu herkes bilir pulse ise fiyat performans kralıdır 9070 xt denitro tamam ama pulse alacağına gigabayte gaming oc çok daha iyi youtubede izlediğim kadarıyla shappire sorunlu diyorlardı
anladım teşekkürler fb grubta asus prime rx9070xt 30bine satan var alınır mı? sizce 3 aylık kart kfg tamGigabyte 9070 xt nin en sorunlu modeli bunu herkes bilir pulse ise fiyat performans kralıdır 9070 xt de
anladım teşekkürler fb grubta asus prime rx9070xt 30bine satan var alınır mı? sizce 3 aylık kart kfg tam
Sapphire pulse alabileceğin en iyi 9070xt lerden biri , youtubede gördüğün yanlış bilgi hiç bir üreticinin modeline özel yazılım sorunu olmaz.nitro tamam ama pulse alacağına gigabayte gaming oc çok daha iyi youtubede izlediğim kadarıyla shappire sorunlu diyorlardı
KFG varsa direkt al prime çok iyi.anladım teşekkürler fb grubta asus prime rx9070xt 30bine satan var alınır mı? sizce 3 aylık kart kfg tam
Pulse daha iyi gaming OC den Nitro ile neredeyse aynı bu kartlardan da iyinitro tamam ama pulse alacağına gigabayte gaming oc çok daha iyi youtubede izlediğim kadarıyla shappire sorunlu diyorlardı