40K Ya Hazır Sistem Önerisi?

Reaksiyon skoru
53
Bütçe
40000
Arkadaşlar 40 k gibi bir bütçem var bide yanına monitör alicam öyle 42 k falan oluyor bilinen oyunları oynicam uzun ömürlü olsun istiyorum bu PC iyi midir görünüşü de iyi olsun istiyorum o yüzden bu kasayı seçtim nasıl tavsiye eder misiniz

Monitor ve ekipman dahil benimde 50k bütçem var muadil qnb ile taksit imkanı sunan bir set olursa bende talibim ya.

Arkadaşlar 40 k gibi bir bütçem var bide yanına monitör alicam öyle 42 k falan oluyor bilinen oyunları oynicam uzun ömürlü olsun istiyorum bu PC iyi midir görünüşü de iyi olsun istiyorum o yüzden bu kasayı seçtim nasıl tavsiye eder misiniz
DDR5 Alabilirsin O Fiyatlara .

Monitor ve ekipman dahil benimde 50k bütçem var muadil qnb ile taksit imkanı sunan bir set olursa bende talibim ya.
hocam tavsiyem sadece kasa için bütçeyi 45 civarına kadar arttırana kadar bekleyin. aksi halde ya ddr4 kasa olur yada vrami 8gb olur buda ne fiyat olarak nede dediğiniz gibi uzun ömürlülük yada performans açısından mantıklı olmaz.

hocam tavsiyem sadece kasa için bütçeyi 45 civarına kadar arttırana kadar bekleyin. aksi halde ya ddr4 kasa olur yada vrami 8gb olur buda ne fiyat olarak nede dediğiniz gibi uzun ömürlülük yada performans açısından mantıklı olmaz.
Bütçeyi arttırabilirim monitörden kisariz kasa olarak arttırabilirim hocam
Post automatically merged:

Sakın haaa o 5500 çok kafanı ağrıtır
5500 çok mu sıkıntılı hocam

Bütçeyi arttırabilirim monitörden kisariz kasa olarak arttırabilirim hocam

5500 çok mu sıkıntılı hocam
Daha Önce Kullanan Biri Olarak Performans Alamazsın Hocam .

DDR5 Sistem Alman Daha Mantıklı Ayrıca .

DDR5 Alabilirsin O Fiyatlara .

Teşekkür ederim sepete ekledim
Hayatının en büyük hatalarından biri olur
Arkadaşın attığı 7500f li sistem gayet iyi 2 k bütçe arttırdığına değer
peki hocam monitörden kısarsak bütçe artar
https://www.hepsiburada.com/msi-24-...esync-premium-gaming-monitor-pm-HBC00009VTD8F
bu monitörü alıcaktım bunun yerine idarelik James Donkey yada gamepower alsak bi sıkıntı olur mu

Daha Önce Kullanan Biri Olarak Performans Alamazsın Hocam .

DDR5 Sistem Alman Daha Mantıklı Ayrıca .
teşekkür ederim tavsiyeniz için

https://www.hepsiburada.com/msi-24-...esync-premium-gaming-monitor-pm-HBC00009VTD8F
bu monitörü alıcaktım bunun yerine idarelik James Donkey yada gamepower alsak bi sıkıntı olur mu

Rica Ederim Hocam , Hayırlı Olsun Şimdiden .

Monitör İçin Acele Etmeye Gerek Yok Sistem Hemen Gelmiyor Zaten .

Bu Arada Baktığınız Monitör Fiyatına Göre Pahalı Ve Satıcısı Şüpheli :)

Bu monitörü baya övüyorlardı
Abdullah reis incelemesinde çekmişti sanırım

Bu monitörü baya övüyorlardı
Abdullah reis incelemesinde çekmişti sanırım
İncehesaptan Alırsada Bu Monitör Güzel .

Geri