❌İndirim Bitti! Grundig Elektrikli Süpürge 396 TL

Başlık gelirse beyler satıcıyı THH'ye verip süpürgeyi alma ihtimalimiz var mı ? Yoksa iptal edeceğim ona göre.
Esnaf dükkanı gibi bişey kurumsal değil, bu adam bu işin altından kalkamaz THH satıcı lehine hüküm verir. Uğraşmaya gerek yok garibanla.

Esnaf dükkanı gibi bişey kurumsal değil, bu adam bu işin altından kalkamaz THH satıcı lehine hüküm verir. Uğraşmaya gerek yok garibanla.
Neyse haklısın büyük esnaf olsa affetmezdim ama doğru söylüyorsun garibanlara uğraşmaya gerek yok iptal edeceğim siparişi birazdan.

Ulan ben de geçtiğimiz aylarda Fakir'in Tastea çaycısını 400 liradan açmıştım yanlışlıkla 30 dakikada bitirmişti yavşaklar tek tek iptal etcem diye kolum yoruldu
Hocam niye link atmadınız. Ayıp!

Ulan ben de geçtiğimiz aylarda Fakir'in Tastea çaycısını 400 liradan açmıştım yanlışlıkla 30 dakikada bitirmişti yavşaklar tek tek iptal etcem diye kolum yoruldu
Hangi pazar yeri? Böyle büyük bi hata yapıp onlarca iptal çakınca sitede ceza yiyor musun? Neler yaşanıyor arkaplanda?

Ürünün başlığı gelse iade etmekte zorluk yaşar mıyız?
Satıcı, "yok ben süpürge gönderdim, başlık iade ederek kandırmaya çalışıyor" derse uğraşmaya var isen, iptal etme. Ama bence iptal et.

Geri