🔥İndirim 5060+9500F sistem 45.999TL

BeeL

80+
Reaksiyon skoru
52
Güzel fiyat ihtiyacı olan değerlendirsin, ram fiyatları normale dönünce de 32 ye yükseltmekte fayda var.

Fiyatı piyasa koşullarına göre bana iyi geldi arkadaşlar ihtiyacı olan değerlendirsin

Bu nasıl bu fiyata uygun oldu ? , piyasa değil sanki kuyumcu dükkanı

böyle bir configi böyle bi fiyata göremedim valla

Ben bu sistemin ucuz olduğunu düşünmüyorum aksine pahalı bile. Kaldıki bileşenleri alayı leş.
Ekran kartı ve anakartı gigabyte, işlemci güncel son seri, ram kingston, ssd twinmos, leş olan neydi sana göre?

daha ucuzu falan varsa paylaş hepimiz görelim

Dünki GameGaraj sistemleri daha iyiydi, taksit avantajı da vardı fakat dündü. Bileşenler iyi, taksit yok. O yüzden fiyat tartışılabilir

Sen mevzuya gigabyte kingston twinmos olarak mı bakıyorsun puhahah valla güldüm ha. O zaman senin için gigabyte 5060 palit 5070 den de iyidir.
Hayatımda daha mantıksız başka bi cevap görmemiş olabilirim. Adam sana leş olan nedir diye sormuş verdiğin cevap 5060 5070 den iyidir ozaman gibi komik altı boş saçma bi cevap veriyorsun aynı şekilde bende sorayım leş olan tam olarak nedir ?

Sen mevzuya gigabyte kingston twinmos olarak mı bakıyorsun puhahah valla güldüm ha. O zaman senin için gigabyte 5060 palit 5070 den de iyidir.
:D puhahaha diye güleni en son 10 yıl önce falan görmüştüm. sektörü bilmediğin palit 5060 , gigabyte 5070 falan diye ayırmandan belli.

içerisinde ki gpu hepsi nvidia dan gelen gpu, markalar güç fazlarını ve soğutma/tasarım gibi şeylere müdahale ederler. ki bu attığımda markaları gayet iyi. ki 9500F işlemci ile 5060 kombinasyonuna göre güzel bir fiyat ben bunu söyledim. daha iyi varsa kardeşim atarsın buraya bakarız yorumlarız hep birlikte. Öyle ''puhahahaha'' diye yorum yapmak için yorum yapmakla olmuyor bu işler.

512gb gen3 ssd biraz komik görünüyor ama yalan yok, anakartta da tek slot var

Bak atayım daha iyisini. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nexora-7a-rtx5060/ Anakartı MSI B850M-G yapıyosun fiyatı 45.329 oluyor ha şurayı atlamayalım bunun ssd 1TB.

Bak bi tane daha geliyo bu ondanda iyi https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nexora-7a-rx9060xt/ Yine anakartı b850m-g yapıyosun 46.342 yapıyo bundada şurayı atlamayalım bununda SSD 1TB + 9060XT 8 GB ekran kartı mevcut 5060 dan daha güçlü yani. Ha dersen ki oda 16 olsa olmaz mı 4k fazla veriyosun 50k ya 16 GB ekran kartlı sistem almış oluyosun tamam mı kardeşim benim. Daha da sistem atma foruma anlamıyosan bu işlerden.

Geri