rs200 her yerinden farklı bir ses gelen motor grenajları gıcırdıyor. mt25 al 24-25 al kolay satarsın cc yükseltirkenhocam şuan rs200 ile mt25 arasında kaldım.mt25 2. el alırsam kaç model olmalı ve kaç km olmalı
rs200 her yerinden farklı bir ses gelen motor grenajları gıcırdıyor. mt25 al 24-25 al kolay satarsın cc yükseltirkenhocam şuan rs200 ile mt25 arasında kaldım.mt25 2. el alırsam kaç model olmalı ve kaç km olmalı
R25 mt25 zaten başlangıç motoru diyebilirim sanahocam en az 2 yıl binerim yani zarar edip etmemem çok önemli değil.Önemli olan çok kroniği olmasın bastığımda az buz gitsin yeter.RS200 almayı düşğnüyordum ama o da kötüyse mt25 düşünebilirim ama aklımdaki soru başlangıç olarak uyar mı bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başlangıç olarak uygun mu sence hocam mt25 veya r25 ve rs200 çok mu kötü ug modelini almayı planlıyordum
Zamanında çok bakmıştım, imkan varsa direkt Japon alınmalı ucuz olması lazımsa hint motorları (TVS Bajaj vs) kötünün iyisi durumunda iş görüyorlar çinliler ise görüntüde güzel kullanımda berbat olarak söyleniyor. Haklılık payları da var.Yorumları okuyorsun, herkes ortak bir kanıda toplanmış, değil mi?
Sıfır Çin alacağına, temiz ikinci el Japon al.
Neden çünkü herkes tecrübe etti, Çin malının kalitesizliğini, 2.elde ölü fiyatına bile satamamayı, sıfır motorun her yerinden ses geldiğini, sıfır motorun daha en ufak arıza bile vermemesi gereken kilometrelerde ciddi arızalar yaşattığını, servislerin ne kadar dandik olduğunu, insanları uğraşmaktan bıktırdıklarını vs vs uzar gider. Bunları herkes tecrübe etmiş değil mi?
Sana düşen de, başım ağrımasın deyip, temizinden bir R25 almak (supersport dediğin için). Yoksa çok güzel naked Honda CB250R, Honda CL250, Yamaha MT25, MT125 gibi motorlar var.
Yaşınız ve durumunuza bağlı olarak R25/MT25 başlangıç motoru olabilir