Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,575
yapmayın hocam ıps monitör alıyoruz, 19k para nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyle bencedeG65B parasını haketmiyor artık
yapmayın hocam ıps monitör alıyoruz, 19k para nedir?
aynen öyle bencedeG65B parasını haketmiyor artık
Bence sizin şanssızlığınız bende ciddi bir glow yok G27Q2 kullandım onda daha fazlaydıdeğil hocam 4 kere aldım kullandım philipsi glow çok fazla.
burdaki aoc philips ile aynı paneli kullanıyor ben tercih etmezdim, aoc parça kalitesi olarakta kötü.Beyler merhaba,
2K çözünürlük ve 200HZ üzeri bir monitör arıyorum bütçem 15-16k taksitle alacağım aklımda aşağıdaki modeller var hangisini veya neyi önerirsiniz?
![]()
Gigabyte 27" GS27Q X 1ms 250Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS 2K Gaming Monitör
Gigabyte 27" GS27Q X 1ms 250Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
AOC Q27G4ZR 27" 0.3Ms 2K QHD Pivot IPS 260Hz Oyuncu Monitörü
AOC Q27G4ZR monitör 27 inç IPS ekran ve 2560x1440 çözünürlüğü ile detayları net sunar; oyunlarınızı bir üst seviyeye taşıyın. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
olabilir şaşırmam şanssız olmamaBence sizin şanssızlığınız bende ciddi bir glow yok G27Q2 kullandım onda daha fazlaydı
Hocam tamamen şahsi fikrim ya. Beğenmediyseniz saygı duyarım. Samsung benim gözümde kalite. Kronikleri de yok. Ürün başına ürün kalitesi de iyi. 2k 350hz. Hz'ı fazla olduğu için pahalı. Belki indirimde gelse daha iyi olabilir tabii. Ama dediğim gibi saygı duyarım her fikre. Önerimi yaptım. Geri çekiliyorum.yapmayın hocam ıps monitör alıyoruz, 19k para nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet kötü ve daha pahalı birde cw sorunu var. Bildiğim kadarıyla AOC monitörler 3 yıl garantili, belki o avantaj sayılabilirburdaki aoc philips ile aynı paneli kullanıyor ben tercih etmezdim, aoc parça kalitesi olarakta kötü.
ya orası da doğru ama. Karasız kalıyor insan. Bilemedim.G65B parasını haketmiyor artık, G6 da alınmaz 18 K ya IPS monitör almak saçma olur 2k daha verince oled var o paraya
Hocam samsunglar güzel ama önemli olan alternatifi var mı g65b güzel ama yaşlı ve pahalı. g6 da gereksiz pahalı az bir farka oled teknolojisi alınabiliyorken almak mantıklı olmazHocam tamamen şahsi fikrim ya. Beğenmediyseniz saygı duyarım. Samsung benim gözümde kalite. Kronikleri de yok. Ürün başına ürün kalitesi de iyi. 2k 350hz. Hz'ı fazla olduğu için pahalı. Belki indirimde gelse daha iyi olabilir tabii. Ama dediğim gibi saygı duyarım her fikre. Önerimi yaptım. Geri çekiliyorum.
Mantıklı konuştunuz hocam. Ancak samsung dışı pek bilgim yokta. Bu fiyat bandında samsung kadar olmasa da az çok onun kadar olan f/p bir iki monitör atabilir misiniz? Samsung dışı da bilgim olsun. Samsung kaliteli olduğu için hiç samsung dışı bakmıyodumHocam samsunglar güzel ama önemli olan alternatifi var mı g65b güzel ama yaşlı ve pahalı. g6 da gereksiz pahalı az bir farka oled teknolojisi alınabiliyorken almak mantıklı olmaz
Samsung alacağım derseniz A101 de G65B 6 taksit alınıyor en azından onu alın (bence mantıklı değil. bildiğim kadarıyla kronik bazı sorunları var).Mantıklı konuştunuz hocam. Ancak samsung dışı pek bilgim yokta. Bu fiyat bandında samsung kadar olmasa da az çok onun kadar olan f/p bir iki monitör atabilir misiniz? Samsung dışı da bilgim olsun. Samsung kaliteli olduğu için hiç samsung dışı bakmıyodum.
hocam a101den teknolojik eşya olarak babamın malını dahi almam.Samsung alacağım derseniz A101 de G65B 6 taksit alınıyor en azından onu alın (bence mantıklı değil. bildiğim kadarıyla kronik bazı sorunları var).
hocam pazarama linki açılmıyor. Yenisini atabilirseniz çok mutlu olurum.Samsung alacağım derseniz A101 de G65B 6 taksit alınıyor en azından onu alın (bence mantıklı değil. bildiğim kadarıyla kronik bazı sorunları var).
Onun dışında
10K bandında;
![]()
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00hocam pazarama linki açılmıyor. Yenisini atabilirseniz çok mutlu olurum.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html tamam hocam buldum. Ama niye bu kadar ucuzki hem hz ı çok iyi. Hem 2k, hem ips. Bir eksisi var diye mi ucuz. Yoksa ucuzdan mı koymuşlar satışa?Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00
bu problem 240hz çekince hepsinde mi oluyordu yoksa şans işimi?G65B scanline problemi.